Ögonmakeup & Looker

‘GOLDEN SUNSET’

 

Kajalpennor kan ju vara mjuka och ibland vara hårda. Vad är bästa? Det beror ju helt på vad man ska ha den till. Vill man tex använda den som inliner (på den inre vattenlinjen) så kan det ju vara bra att den är lite hårdare men vill man skugga ut kajalen i ett par sotade ögon så ska den ju vara något mjukare.

Marc Jacobs kajaler är mjuka men sitter benhårt, den svarta är nästan lite väl hård ibland. Blir galen när man knappt får bort den när man ska tvätta av sig och den liksom geggar ut sig i hela ansiktete haha. Om man ska använda dom som ögonskuggor/ögonskuggsbas över hela locket som jag gjort ovan med Sunset pennan då är det däremot ett måte att de sitter. Sunset pennan var dock mycket lättare att tvätta bort än den svarta, puh!

Pris, 225 Kr,  Sephora

//

Eye pencils may be soft and sometimes be hard in the texture. What´s the best texture? It depends entirely on what you’re going to use it. If you want to use it as inliner (on the inner waterline) it may be good that it’s a bit harder but if you want to blend out the eyepencil in a pair of smoky eyes it shall surely be a little bit softer.

Marc Jacobs eyepencils are soft but is sustainable, the black is almost a little too good sometimes. I get crazy when you can barely wash it off and the eyepencil turns out to be across the whole face after awhile haha. If you are going to use them as eye shadow over the whole lid, as I did above it should however be an eyepencil like that. The color Sunset was much easier to wash off though! Phew!

Price, 225 SEK, Sephora

Produkter jag har använt / Products I’ve used


Ögon / Eyes

Highliner gel Crayon Sunset Marc beauty
Eye shadow Butter Pecan Semi-Sweet Chocolate Bar Too Faced
Eyepencil Black Make Up Store

Fransar / Eye lashes 
Flashing Volume Isadora
Single Eyelashes Ardell
Adeshive Andrea

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Chocolate Anastasia Beverly Hills
Highliner gel Crayon Sunset Marc beauty

Lämna en kommentar