basprodukter

NEW FAVORITE CONCEALER

 

Hejdå alla mörka ringar!

Pro Longwear Concealer från Mac har ju funnits ett tag men för mig är dessa en nyhet haha. Jag testade dom i samband med ett bröllopsjobb jag gjorde i somras och efter det sprang jag och köpte dom på en gång! Nu kan jag inte vara utan dom.

Detta är alltså en flytande concealer som blir medium till heltäckande och ska hålla upp till 15 h. Det jag gillar med den är att den smälter in så jäkla snyggt utan att lämna “veck” under ögonen!  Flawless helt enkelt!


Två super bra färger att ha på sommaren var NW25 och NC42…men nu är det dags för mig att införskaffa mig två ljusa inför höst/vintern. Blir nog en NC15 och en NW20. (NC= Varm underton NW=Rödunderton)

I vilket fall, om du är ute efter en ny bra concealer kan jag rekommendera denna varmt!

Kram på er och må era blåa ringar under ögonen försvinna! Haha!


Pro Longwear Concealer by Mac has been around for a while but for me these are news haha. I tried them during the summer at a wedding I did and after that I ran to the store and bought them at once! Now I can’t be without them.

So this is a liquid concealer that provides medium to full matt coverage and holds up to 15 hours. What I like about it is that it blends in so good without being visable in lines under the eyes! Simply Flawless!

Two super colors I worked with during summer: NW25 and NC42 … but now it’s time for me to buy new brighter ones for fall / winter. Will probably be a NC15 and NW20. (NC = Warm undertone NW = Red undertone)

However, if you are looking for a good concealer, I can truly recommend this!

Hugs to you and may your dark circles disappear! Haha!

Lämna en kommentar