Using the new eyeshadow palette “The Happy Place” from Bare minerals…    
HOW I MISS YOU

Kan inte beskriva i ord hur mycket jag saknar min älskling nu…2 månader har gått utan varandra och 2 månader resterar tills vi ses igen. Usch för avstånd… Såg att Hanna Andersson’s (Fashionablefit) Australienska pojkvän äntligen fått flytta till Sverige efter 11 månaders väntan. Fattar verkligen inte varför det ska ta sådan tid!?? Vi har väntat 8 månader sedan vi ansökte…så jag hoppas att det inte dröjer länge förrän jag får ha honom här på heltid igen. Tills dess får vi nöja oss med Facetime!

Han finns i vilket fall i mina tankar konstant och nu bär jag även med honom lite symboliskt runt halsen haha… Precis upptäckt det danska smyckesmärket Jane Koening så tyckte det passade sjukt bra till min “Jag saknar dig” looken här ovan;)

Ni kommer få en närmare titt på halsbandet efter lunch… stay tunned och ha en fin dag tills dess!:)

/Can’t describe in words how much I miss my baby now … two months have passed without him by my side…and 2 months left until we meet again. I hate distance … Saw that Swedish blogger Hanna Andersson’s (Fashionablefit) finally got the permit for her Australian boyfriend after 11 months of waiting(!!!). Really don’t understand why it should take such a time! ?? We have waited eight months now since we applied for my baby to stay with me in Sweden … so I hope that all the wait soon will be over!!  Just want him in my arms again, full time. Until then we have to settle with FaceTime!

He is in any case in my mind constantly and now I even “wear him around my neck” haha … Just discovered the Danish jewelry brand Jane Koening so thought it suited well to use it with my “I miss you” look above;)

You will get a closer look at the necklace after lunch … stay tunned and have a nice day until then! 🙂

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base
Girl from Ipanema powder Colorescience
Cover Blend Beige Exuviance
Camera Ready BB Foundation Light neutral Smashbox
Contouring 101 Face Palette Sephora
Chestnut rose Blush Apolosophy

Ögon / Eyes
Eyeshadow palette “The Happy Place”  Bare Minerals
Eye primer potion Original + All nighter eyeliner black Urban Decay
Starlight illuminator Anastasia Beverly Hills
Corrupt eyeshadow black Makeupgeekcosmetics

 

Fransar / Eye lashes 
No. 107 Eylure

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown + Duo shadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Babylips Mint Candy Maybelline

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar