Ögonmakeup & Looker

HALLOWEEN: SPREAD YOUR BAT WINGS

“Until you spread your wings, you’ll have no idea how far you can fly”

Oh, här kommer en favorit i repris som fick mig att tänka på lite fladdermusvingar, haha. Kom hem så sent igår från Köpenhamn så finns inte en chans på världskartan att jag skulle ha hunnit med en ny fredagsmakeup (Typiskt). Jag får leverera järnet på måndag i stället;) Eyeliners är aldrig lätta att måla men har du en stor dos av tålamod och en bra concealer till hands så kommer du fixa detta gallant! Ha en trevligt Halloween helg på er!

/How wonderful is a graphic eyeliner combined with a soft eye shadow and a sharp pair of lips? Love it! This is a dear repost that made me think about bat wings. Perfect for Halloween, isnt it? Make sure to have a big portion of patient and a good concealer next to you while doing the makeup and you will be fine;) Have a lovely Halloween!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Ögon / Eyes
Eyeshadow Primer – Absolute New York
Eye Do Liquid Eyeliner – Eyeko
Lovely You + Illuminate + Gem Tresure – Claudia Cosmetics


Fransar / Eye lashes
Eye Do Mascara – Eyeko

Bas / Base
H20 Skin Tint Foundation – Pixi
02 Ivory Concealer – Sonia Kashuk
Warm tan – Colorscience

 

Bryn / Eye Brows
Dip Brow Blonde – Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Lipstick Duo Arrow &Led Lip Gloss Gritty Make up store

Lämna en kommentar