Har ni testat den här?

“Lanvins Marry Me är en modern tolkning av kärleken. Tillägnad en dynamisk ung kvinna som är förtjusande, fri och rolig, utan att för den delen vara ”flickig”. Couture är hjärtat i flaskan som är bågformad med en delikat rosett i rosa satin knyten kring flaskhalsen. Korken är inspirerad av Art Deco och har en abstrakt form som ger den ett mångfacetterat uttryck. Tre ord som beskriver karaktären i denna doft är optimistisk, dynamisk och oförglömlig.”

Toppnot: Essens från bitter apelsin , Vit persika, Fresia. Hjärtnot: Sambac jasmine, Magnolia, Rosblad. Basnot: Vit cederträ, Ambra, Mysk

Den lanserades 2010 men jag har helt missat den. Tyckte den var väldigt intressant då jag inte kan placera den i varken gilla-facket eller ogilla-facket. Vad tycker ni om doften? Tummen upp eller ner? En sak som är säker i alla fall är att flaskan var sjukt snygg. Typiskt mig att falla för förpackningen;)

>>Du hittar den här<<

/ “Marry Me by Lanvin is a modern interpretation of love. Dedicated to a dynamic young woman who is delightful, free and fun, without for that matter being “girly “. Couture is the heart of the bottle which is curved with a delicate bow in pink satin bundles around the neck of the bottle. The cork is inspired by Art Deco and has an abstract shape that gives it a multifaceted expression. Three words that describe the character of this fragrance is optimistic, dynamic and unforgettable. “

Top notes: Essence of bitter orange, white peach, Fresia. Heart Notes: Sambac Jasmine, Magnolia, Petals. Base notes: white cedar, ambergris, musk

This was launched in 2010 but I have completely missed it. Thought it was very interesting because I can’t decide if I like it or dislike it. What do you think about this scent? Thumbs up or down? One thing is certain, the bottle is looking amazing. Typically me to fall for the packaging;)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar