Gick lite lös på alla mina Formula X lack jag äger igår. De har ett par riktigt coola lack som ger lite annorlunda effekter. Jag hittade ett som jag inte hunnit testa som jag tyckte super mycket om, Chaotic (den svart spräckliga ovan). När jag var klar tyckte jag att det nästan kändes som att naglarna förvandlades till små “vaktelägg” Haha. Tyckte inte ni det?

Dessutom har de, som en del i sin julkollektion, fått in ett kit med 10 st super fina juliga lack i miniformat. Dessa kom som ett kit i en jätte fin “målarburk” som heter ‘Paint Party’. 4 utav färgerna är bästsäljare och 6 utav dom är nya Limited Edition-färger. Dom var jätte fina att måla med och gav jätte fin intensiv färg med bra “gloss”.  

Paint Party finns i butik (Sephora) och kostar 315 Kr!

/Went a little crazy yesterday with all the Formula X nail polishes I own. They have a couple of really cool colors that gives a little different effect. I found one that I haven’t had time to try before. The color, Chaotic (black speckled above), looked so cool. When I was done, It almost looked like my nails had turned into little “quail eggs” Haha. Don’t you think?

Moreover, they have, as part of its Christmas collection, released a kit with 10 super nice nailpolishes in miniature. These are released as a kit in a very nice “can” called ‘Paint Party’. 4 of the colors are best sellers, and 6 out of them are new Limited Edition colors. They were really nice to paint with and gave very nice intense color with good “glossy” texture.

‘Paint Party ‘ can be found at Sephora for 315SEK!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar