Some of the products I´ve used in today´s look!

Hello Friday! Herregud vad jag irrar runt och försöker få saker gjorda innan resan. Brukar ni få resfeber? Jag tror fan jag har det nu…big time. Jag brukar ju resa mycket men brukar bara få lite resfeber kvällen innan, inte en vecka innan! Allt löser sig…det är mantrat jag rabblar nu i alla fall. Just nu är jag dessutom på väg med flyget ner till småland för att kombinera nytta med nöje. Jobbar för Swedbank på lördag och ska sedan fira mini jul med familjen resten av tiden.

Gjorde verkligen en helylle-jul-makeup som dagens makeup. Det är verkligen en makeup jag hade kunnat bära om jag hade firat jul i Sverige i år. Kommer nog kännas lite konstigt att inte äta julbord och fira tillsammans med familjen. I 28 år har jag firat med samma människor. Ja ja jag kommer ha det helt fantastiskt på resan med…kan inte vänta tills jag får se mannen i mitt liv igen..stående på flygplatsen med öppna armar. Längtar!!!

/Hello Friday! God, how I wander around trying to get things done before the trip. Do you get “traveller´s fever”? I think I have it now … big time. I travel a lot but usually I just get some “travel fever” the night before, not a week before! Everything will work out … That´s the mantra I’m telling myself haha. Right now I’m about to take a flight down to Småland to combine business with pleasure. I have some work for Swedbank on Saturday and then I will celebrate a mini Christmas with my family the rest of the time.

Really made a cozy christmas makeup for today´s look. It’s really a makeup I would have been wearing on if I had celebrated Christmas in Sweden this year. It will probably feel a little strange to not eat the traditional Christmas dinner and celebrate with my family. For 28 years I have celebrated with the same people and been eating the same food. I will definitelly have an amazing time in Argentina as well … can not wait until I get to see my man standing at the airport with open arms. Longing !!!


Produkter jag har använt från L’Oréal / Products I’ve used from  

Bas / Base
True Match foundation Golden beige
The powder True Match Golden Beige
Le Blush Rose Wood
Tried both concealer The touche magique (natural beige) & True match concealer (Sable Sand). The first was best!

Ögon / Eyes
La Palette Smoky
Color riche – Eye pencil Le khole Midnight Black
Color riche – Eye pencil Le khole Immaculate Snow


Fransar / Eye lashes 

Volume million Féline

Bryn / Eye Brows
Brow artist Genius kit
Eye Brow pencil 303 Dark Brunette

Läppar / Lips
Lip gloss Cream 106 Alerte Rouge

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar