Man slutar aldrig förvånas över kreativiteten i makeupvärlden. Det koreanska hudvårdsmärket Tony Moly som lanserades 2006 kommer nu i maj till Sverige och kommer då säljas exklusivt i Sephoras butiker!

Tony Moly

Varumärkets filosofi är att förena en trendig urban stil med kvinnors sanna skönhet. Tony Moly lanserar ständigt nya produkter som återspeglar kvinnors livsstil och tankesätt.

Tony Moly

Vad sägs tex om deras Panda’s Dream So Cool – Eye Stick? Hur söt?

Detta är ett återfuktande serum som jämnar ut fina linjer kring ögonen. Rolig och smidig förpackning som är lätt att bära med sig! Berikad med bla återfuktande bambuextrakt som lugnar huden och Niacinamid som reducera ålderstecken.

Detta påminner om en favoritprodukt som Make Up Store hade som hette Eye cooling stick! Jag kommer använda den när jag vaknar med svullna ögon på morgonen!

Pris: 140 Kr

Tony Moly

Tony Moly

Alltså…tänka att ta upp Mini Lip Balm, Cherry ur väskan. Den här lär ju bli super poppis.

Dessa kommer i fyra krämiga läppbalsam med smak av banan, äpple, persika eller körsbär. All de olika smakerna innehåller dessutom naturligt extrakt från frukt och bär.

Pris: 90 kr

Tony Moly

Tony Moly

Banan känns som en självklarhet om man ska sälja fruktigt smink. Spana in Magic Food – Banana Hand Milk

Handkrämen består av bananexktrakt, mjölkprotein, sheasmör, macadamiaolja och kokosnötsolja. Doften är ganska mjuk av banan och absorberas snabbt på huden utan att kladda. Gillart!

Pris: 100 kr 

Tony Moly

Egg Pore – Blackhead Steam Balm (Beiga Ägget)

Yes, sen har vi äggen! En värmande kräm som i kontakt med huden blir en rengörande gel som rengör huden och absorberar olja. Blackhead Steam Balm fungerar som ett ångbad för huden, vilket öppnar porerna och reducerar pormaskar och orenheter genom en formula av kolpulver och havssalt. Innehåller även Vitamin E, äggskalspulver och ägguleextrakt som mjukgör och återfuktar huden.

Pris: 180 kr

tony molY

Egg Pore – Tightening Cooling Pack (Vita ägget)

Denna mask har en omedelbar inverkan på huden och minimerar framträdande porer genom ett hållbart och naturligt matt resultat. Innehåller ägg-, lera- och kameliaextrakt, ingredienser som absorberar överflöd av sebum och minskar porerna samtidigt som de skyddar huden mot irritation.

Pris: 165 kr

Nu jäklar ska det testas hej vilt! 🙂


 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar