3ina3ina | Nytt sminkmärke i Stockholm, här butiken i Täby Centrum.

3ina

3inaTräffade en tidigare elev som jag haft och utbildat. Blir lika glad varje gång jag ser någon som nu är ute och jobbar.

3ina
Deras senaste kollektion: Nu Cool. Älskar att de inte bara har blonda modeller i displayen! 3ina  3ina

img_0514

För några veckor sedan slog portarna upp till ett nytt sminkmärke i Stockholm, 3ina (uttalas Mina). Detta är ett brittiskt märke med en ny brave approach to beauty som de själva beskriver sig. Butiken är färgglad, strukturerad, snabba på att plocka fram trender och  sprudlar av tacksamma priser. Fick en liten rundtur bland 3ina produkterna och jag säger bara: Här kan man hitta ”favoriter från andra märken” men till hälften av priset! Dessutom ska de hålla god kvalité.

Mascarorna och läppstiften innehåller bivax annars är alla produkterna vegan friendly, bra va!? I Stockholm har 3ina öppnat en butik i Kistagallerian och en i Täby Centrum så spring dit och kolla om ni blir nyfikna. Jag ska testa produkterna nu i dagarna, så håll utkik i produktlistorna!


A New makeup brand, 3ina (pronounced Mina), just recently opened in Stockholm. It´s a British brand offering loads of colors and good makeup to great prices. I will try it during the week!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar