3ina

3ina

3ina

3ina

3ina

3ina

3ina

img_0517

Nu har jag testat runt lite bland 3ina produkterna. Måste säga att det är bra pigment och jag håller med om att det är bra kvalité till de låga priserna som märket erbjuder. Kul!

Tummen upp: Ögonskuggorna i pennform samt krämögonskuggorna är något du ska spana in! Speciellt om du oftast har svårt för att få skuggan att sitta. Sedan den matta 3-in-one foundation! Grym!!

Tummen ner: Mascaran blev ganska tunn och trist på mig men vem vet det kanske blir super på någon annan. Ett litet minus också till att en del produkter inte har märkts med sin färg på själva produkten. Man slänger ju förpackningen..

Tips!  Spana in läppennorna, de har bla en färg som påminner väldigt mycket om den populära Mac-färgen Spice MEN alltså till halva priset;) Fynda!


As promoted, new makeup brand 3ina, was great! I created this look today with loads of products from them and I really felt that the pigments and quality where great if you think about the prices!

GET THE LOOK 4

Bas / Base
3 in one foundation 201 3ina
Studio Skin 24 h concealer light neutral Smashbox
Matt fixing Blotting Powder Isadora
Lowlight Sculpting perfector Becca Cosmetics
Kink & kisses Blush Marc Jacobs beauty

Ögon / Eyes
(Allt från 3ina)
The Eyeprimer
Creme Eyeshadow 317 3ina (Glittret i vrån)
The eyeshadow 109+110+103
The automatic eye pencil 303
The eyeliner 506
The pencil eye shadow (hittar inte färgen på produkten el på hemsidan)

Fransar / Eye lashes
Definition Mascara 3ina

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown & Duo Shadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
(Allt från 3ina)
The Essential Lip pencil 410
206 Lipstick


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar