Makeup & Skönhet generellt

Buxom snart till Sverige

Hört talas om sminkmärket Buxom förut? Märket är väldigt känt i Usa (säljs på Sephora & Ulta) och då för sitt stora utbud av läpprodukter som nästan alla innehåller plumper (får läpparna att pluta) Bareminerals gjorde bla ett samarbete med dom, så du kanske har hört talas om dom därifrån?


Heard of the makeup brand Buxom before? The brand is very famous in the United States (sold at Sephora and Ulta) for its wide range of lip products that contains a plumper effect. Do you remember their collab with Bare Minerals? 
now they will launch it in Sweden (17th of Nov). Available at Kicks!

buxom

Buxom har nu bestämt sig för att lansera i Europa. Först ut Sverige bland annat! Kicks får ensamrätt på produkterna from 17 Nov och de kommer öppna en flagship store i Göteborg inom kort!

buxom

Läpprodukterna är väldigt bra måste jag säga och det märks att Buxom satsar stenhårt på att flirta med den yngre generationen på sociala medier. Det ska kännas väldigt flörtig, sexigt och vampigt vilket gör att moraltanten i mig regerar lite men tar man märket med glimten i ögat så fungerar det fint.

buxom

Det som är lite kul med ögonskuggorna att alla finns på refill och du kan bygga din egen palett. Buxom ska även ha “inbyggd eyeprimer i ögonskuggorna” men jag kände faktiskt att det ändå behövdes för att få fram färgerna ordentligt

Tips! Spana in deras Lash Mascara och Wildly Whipped Lightweight liquid lipstick, mycket bra!!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar