Ögonmakeup & Looker

Gilt | Förgylld start på veckan

Som jag längtat efter denna vecka! Ska bli så kul att få berätta om min “lilla hemlis” jag burit på. Jag ska däremot hålla mig en dag till så jag får berätta om Models Own‘s produktnyheter i stället! Gilt, heter den nya kollektionen och nedan ser ni vad som släppts. Har inte hunnit testa allt än men skuggorna, läppstiften och mascaran har jag hunnit med…


As I longed for this week! It will be so much fun telling you about my “little secret” I had for a while now. I will, however keep my secret one more day until so today I’ll tell you about Models Own’s product news instead! It´s called Gilt, and the new collection is so beautiful in their design. I Haven’t had the time to try everything yet, just the eye shadows, lipsticks and the mascara. You’ll find the look below

Gilt

Gilt

Designen på produkterna är ju så fin! Gilt=förgylld

Gilt

Gilt
Du hittar hela kollektionen (HÄR)

Gilt

Gilt

Paletten, mums, men delar min kollega Isastar‘s åsikt, det känns sådär att ögonskuggorna hamnar bredvid läppglansen i paletten. Speciellt om skuggorna är väldigt smuliga i formulan. Upplagt för mess. Pigmenten var lite torrare än vanligt men annars var färgvalen väldigt snygga må jag säga! Super fint till både vardags och fest.

Gilt

Big like för läppstiftet jag bär på bilden, Secret Garden 03 (du hittar den Här). På eleven.se sidan är däremot färgen lite missvisande. Det är alltså den nedan längst till vänster. Ett extra plus att de kom med magnet i hylsan så att locket stängs smidigt.

Gilt

Hoppas ni gillade looken! Nedan följer alla produkter jag använt. Puss på er!

GET THE LOOK 4

Bas / Base
7 W Golden Amber + 1W Golden Ivory True Match Foundation L’Oréal Paris
Studio 24 Studio skin concealer Smashbox
3 W Golden Beach True Match Puder L’Oréal Paris
Love contours all (Shading/bronzer) Nyx
Blush from the Gild palette Models Own

Ögon / Eyes
Eye primer potion Urban Decay
Gilt Palette Models Own
Super liner Perfect slim L’Oréal Paris
Inliner Sand Idun Minerals

Fransar / Eye lashes
Ramina + adhesive Sweedlashes
Mascara Models Own

Bryn / Eye Brows
07 Cool Brunette L’Oréal Paris

Läppar / Lips
Creamy Matte Secret Garden 03 Models Own


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar