l1510679

80 Blank Arty

80 Blank Arty

l1510728

80 Blank Arty  80 blank ArTy

Igår var det dags att byta ut mina naglar med makeupsymboler på! Minns ni? 🙂 Denna gång besökte jag ingen mindre än Frida Selkirk (@fridaselkirk) aka nageldrottningen i Stockholm! Blixten själv skulle jag nog kalla henne efter dagens besök. Så snabb, noggrann och trevlig. Kändes väldigt bra och jag är så peppad över alla manikyrer och experiment vi ska göra tillsammans nu.

Vi startade klassiskt med ett nytt vårlack från Yves Saint Laurent, 80 Blanc Arty (länk) . Vitt är ju alltid safe då det passar bra till alla färger men det är inte alla vita lack som täcker. Detta var snabbt torkande, hade bra  pigment och den hade lätt textur! Tummen upp.

Spana in Fridas salong! Så hemtrevligt inredd och den låg mitt inne i stan!


Inlägget sker i samarbete med Frida Selkirk / Salong Fridas i Sthlm och är ett reklamsamarbete. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna jag väljer att använda. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

3 Kommentarer

 1. Fridas salong är trevlig och hon är säkert bra, men jag och min svägerska var där och fick tassarna fixade inför hennes 40-årsgalej och den manikyren höll inte ens dagen ut. Det är inte okej.

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Åh, nej! Vad tråkigt. Berättade ni det för dom så att de fick chansen att göra er nöjda igen? Kram

   • Nej, vi gick inte tillbaka. Festen var samma kväll och efter det har vi lackat om våra naglar och gått vidare.

Skriv en kommentar