Sephora Sverige Webshop  Sicken gammal bild jag hittade på fina Linda Hallberg och mig från ett Sephora event på Biblioteksgatan i Stockholm!

Grattis alla ni som bor utanför alla storstäder! För 4 dagar sedan öppnade Sephora Sverige äntligen sin webshop och gör det därför möjligt för oss alla att handla fantastiska märken online! I know, detta kommer successivt svida i våran skönhetsplånbok men så värt!

Sephora har ju sedan innan butiker i tre städer i Sverige: Stockholm, Malmö och Göteborg. Det har varit så trist att inte alla har kunnat få tag i vissa märken jag tipsat om. Jag har så ofta fått frågan om man kan handla online från Sephora! Så nu när webshopen öppnat är jag extra glad över att kunna säga JA!

Du har alltså tillgång till hela Sephoras utbud, även om du inte bor i Sveriges största städer! Becca Cosmetics, Kat Von D, Make Up For Ever, Benefit...(uppdatering: nu även Fentybeauty).ja massa gott i gott! Dessutom skvallras det om att det kommer finnas några märken som inte finns tillgängliga att handla i butikerna men som alltså kommer finnas online. Mumma!

Igen, Grattis Sverige!<3

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar