Tagg

Tips för rinnande ögon

Browsing
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Att hitta den bästa rengöringen för känslig hud runt ögonen kan vara en utmaning, men det är avgörande för att undvika irritation och allergiska reaktioner. Efter att ha testat flera produkter på min egna känsliga hud har jag tips på ett par bra och skonsamma rengöringar som funkar.

ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Lider du av torra läppar, rinnande ögon eller nariga händer? När vinterkylan slår till så förändras inte bara luften utan även huden och våra vanor. Idag tipsar jag om 3 riktigt bra produkter som definitivt kommer att underlätta för din hud i vinter, oavsett om du rör dig i stadsmiljö eller uppe på fjället.

Xlips Cacao Lip MaskEtt av mina bästa tips inför vintern. Kanske inte den smidigaste att ha i fickan på dagen men grym på natten för att förebygga torra läppar!

Tips för torra läppar

En av de största utmaningarna varje vinter är att behålla läpparna återfuktade och mjuka. Att jag dessutom är höggravid i år gör inte saken bättre då läpparna haft en tendens att bli något extra torra redan innan kylan anlände. Därför påbörjades jakten efter den bästa läpprodukten ganska tidigt och döm av min förvåning när den mest effektiva produkten jag hittade var en ny läppmask från Xlash!

Xlips Cacao Lip Mask har jag använt som en mjukgörande mask på natten för att både förebygga och vårda läpparna när de känts torra och lite lätt spruckna. Ett litet tjockare lager på natten rekommenderas främst för full återfuktning men annars kan du också välja att använda ett tunt lager på dagen, som ett läppbalm. Masken är superdryg och innehåller bla kakaosmör,  E-vitaminolja och murumuru-frösmör. Ett megatips!

Pris | Xlips Cacao Lip Mask kostar 249 kr och du hittar den här hos >>Lyko<<

 

Tips mascara rinnande ögon

Tips för rinnande ögon

Besväras du av rinnande ögon under vintern och har svårt att få mascaran att sitta? Det är ett vanligt problem när det blir kallt och när det blåser ute. Mitt bästa tips är då att byta ut din vanliga mascara mot en mer hållbar mascara som tål att det tåras i ögonen. Här kan du välja en vattenfast mascara eller en mer hållbar mascara som tål vatten upp till 38 grader.

Sensai Mascara 38 C Separating & Lengthening är en av de smartaste mascarorna att investera i och jag har tipsat om den flera gånger, främst på sommaren när värmen och solen kan få vem som helst att bli svart runt ögonen. Till vintern är den minst lika bra! Den är så hållbar, sitter länge och går som sagt endast att tvätta bort om vattnet är över 38 grader! En guld produkt om du har rinnande ögon.

Pris | Sensai Mascara 38 C Separating & Lengthening kostar 325 kr och du hittar den här hos >>Lyko<<

 

Tips för nariga händer

Överrumplas du, precis som jag, av torra händer på vintern så vet du att det inte är så lätt att veta vilken som är den bästa handkrämen. Det finns så otroligt många krämer på marknaden och det krävs en hel del testande innan man till slut hittar någon som funkar okej. Det jag tycker kännetecknar en bra handkräm är att den är tillräckligt fet för att återfukta samtidigt som den snabbt ska absorberas in i händerna.

CeraVe Reparative hand cream är verkligen en superenkel handkräm men också en av de allra bästa. Delvis för att den har precis de egenskaperna jag nämnde ovan men också för att den är smidig, prisvänlig och inte doftar allt för mycket. En superprodukt att ha i väskan nu på vintern!

Pris | CeraVe Reparative hand cream kostar 119 kr och du hittar den här hos >>Lyko<<

Hoppas du får testa någon av produkterna ovan för de är super allihop!
Stor kram Lina