Uncategorized

CRAZY RUMORS

Mer om produkterna hittar du HÄR!

Ja, idag får ni tips på produkter jag snubblat över de senaste veckorna. Jag som är så rå töntig när det kommer till dofter blev lite extra glad när jag fick höra om Crazy Rumors alla fantastiska läppbalsam.

De skapar alltså läppbalsam som är lite roligare och unika! 28 smaker finns det och bland mina favoriter hittar ni bland annat Banana Split och Mint Choklad. Jag har kommit på mig själv att gå runt bland alla mina kollegor och super glatt försökt få dom att gissa doften… haha Lina din tönt.

Läppbalsamen innehåller ekologiskt sheasmör och ekologisk jojobaolja som gör läpparna supermjuka. De är dessutom sötade med naturlig stevia – som gör så att det smakar godis om läpparna!

Varje serie innehåller naturliga och ekologiska smaker, rena essentiella oljor och naturliga mineralfärger. De är naturliga och ekologiska och är inte testade på djur. 

Hm… nästa gång ska jag nog testa på Lemonade eller French Vanilla!

/Heard about Crazy Rumors which is a brand that creates lip balm with amazing flavors! I love Banana split & Mint Chocolate!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU