Livets tips! Jag är helt besatt i Frangipani Monoi Body Oil från Elemis! Ni förstår inte hur glad jag är över att ha hittat den här kroppsoljan och jag kommer aldrig sluta med den. Varma rekommendationer…

FRANGIPANI MONOI Body Oil ELEMISBästa kroppsoljan jag har testat!

Elemis är ett Engelskt spamärke som börjat synas mer flitigt i Sverige under de senaste året. Första gången jag däremot kom i kontakt med märket var på ett flyg från New York då British Airways hade tagit in produkterna i business class….jag blev frälst då kvalitén var fantastisk. Men produkterna kostar där efter också.

Frangipani Monoi Body Oil

…är däremot en produkt som jag lätt kan lägga 500 kr för! Kroppsoljan är superbehaglig mot huden och sjunker in jättebra. Lämnar huden len som en barnrumpa, utan att överdriva! Doften gör en galen! Den är exotisk med kokosolja blandat med Frangipani arom (som jag aldrig doftat på innan) är en superhit och jag önskar innerligt att de gör en parfym av detta!

Frangipani Monoi Body Oil
För att få den silkeslen behöver man sätta ner flaskan i ett varmt glas vatten eller spola under kranen. Här i flytande form…

Textur

Då oljan är baserad på kokosolja stelnar produkten vid lägre temperaturer. Detta gör ju så att du måste värma upp flaskan för att få ut oljan. Detta går ganska smidigt ändå då jag bara har hållt produkten i handfatet under varmt rinnande vatten eller ställt flaskan i ett varmt glas vatten. Då blir den snabbt till en silkeslen flytande form igen.

De viktigaste ingredienserna

  • Frangipani – Den exotiska aromen ger lugn och harmoni. Djuprengörande och föryngrande effekt på huden Ger fukt på djupet även för mycket torr hud.
  • Kokosolja – Utmärkt vård för torr hud. Djuprengörande och exfolierande, pH-balanserande. Bidrar effektivt med fukt, näring och har återfuktande verkan.

 

Vad var extra bra?
Du kan använda oljan till både håret, kroppen och till naglarna! Jag älskar multifunktionellt!
Samt att alla deras nya Spa Home produkter är fria från; parabener, natriumlaurylsulfater SLS, SLES, dietanolaminer DEA, mineraloljor, artificiella färger och silikoner. Bort med alla konstiga ämnen!;)

Pris: 515 kr Du hittar Elemis produkter här

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar