Makeup & Beauty Products

NYHET: APOLOSOPHY PÅ ICA

Åh, vad kul jag haft idag (detta trots att jag missade en resa till Köpenhamn där jag skulle ha fått träffa Kat Von D, Buhu!!) Istället fick jag äran att föreläsa i “Försäljning- och produktkunskap” för ett par utvalda Ica butiker och kontorspersonal! De har nämligen valt ut 5 pilot butiker som ska börja sälja Apolosophy!

Apolosophy, är ett apoteksmärke (Hjärtat) som funnits med sedan ett par år tillbaka och har ett otroligt bra basutbud. Jag har skrivit massor om dom innan och samarbetat ganska regelbundet med dom som varumärke. Jag gillar att produkterna är enkla, har ett bra pris och inte kostar skjortan! Big Like!

Har ni inte testat dom så kan jag varmt rekommendera Mascaran, deras CC Cream och framförallt deras Penslar!! Guld om ni frågar mig!

Här får ni en före bild i Projektorbelysning på min vackra modell… 🙂

…och här har ni resultatet efter ett par magiska penseldrag;)!

Du hittar mer information om CC Foundation-> HÄR Pris: Från 99 Kr

Du hittar mer information om Mascaran-> HÄR Pris: 129 Kr

Du hittar mer information om Penslarna-> HÄR Pris: Från 69 Kr – 99 Kr

Lämna en kommentar