Jobb & bakom kulisserna

MAMMA BOOSTEN

Mamma Boosten med Danny, Thomas Järvheden och Renée Nyberg!

Här har ni mitt lilla organiserade sminkbord (lugnet före stormen kan jag säga). Varför är det aldrig lika snyggt när man jobbat klart? Jobbade för första gången med Björn Axéns 25:a (locktången). Tack fantastiska Mildh Press som fick panik skicka den till mig, haha. Den var lika grym som jag förväntade mig!


Här har vi hela teamet i fredags!

Hår och makeup som jag gjorde på Renee!


Innan vi satte i gång fick jag kurs utav Leo och Danny i hur man åker Segway! De fick hålla mig i handen och ta emot mig från en hel del vurper i början. Haha det ser lättare ut än vad det var i början kan jag säga!


I fredags var jag i väg på jobb hela dagen…bland annat så var jag och gjorde värdarna till ‘Mamma Boosten’ (Renee, Danny och Thomas) Sjukt kul! Trots att jag inte är en mamma så måste jag säga att jag varmt rekommenderar att gå på nästa tillfälle som ges! Så jäkla bra, jag skrattade så jag tjöt vi flera tillfällen då Thomas Järvheden var grym!

Dessutom fick jag en lektion utav Danny i hur man kör en segway. Han var väldigt pedagogisk må jag säga och ödmjuk då jag total failade ett par gånger innan jag fick kläm på den! Ägaren till Segwayen var Renées underbara son Leo. Så skön alltså! Har ni sett när han är med i hans pappas (David Helenius) sketcher på instagram?  Han flög i alla fall runt på den där fram och tillbaka under tiden jag gjorde hår och make på hans mamma.

Efter showen var jag helt slut men det var en grymt kul arbetsdag! Slut på rapporteringen för denna gång;) Hörs igen i morgon..Puss på er!

/Had an awesome work day last friday together with Tv-host Renée Nyberg, Singer Danny Suecedo & the Comedian Thomas Järvheden on the Show “Mamma Boosten”. It was a long work day but it was so much fun!

Lämna en kommentar