INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, BANGERHEAD, NORDIC FEEL & HUDOTEKET

April, du bjöd på många läckra skönhetsprodukter men bara 3 av dem lyckades nästla sig in i månadens favoriter. Dessa guldklimpar är välbeprövade och otroligt älskade i min frilansväska för sin enkelhet, effektivitet och höga kvalitet. Blir någon av dem din nya favorit?

1. 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF 2 (reklamlänk hudoteket) | 2. Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm (reklamlänk bangerhead) | 3. Mascara Vatn Volume Brown 38°C (reklamlänk nordicfeel) 

Ikväll kommer du kunna höra mig prata live om Månadens favoriter på min instagram @makeupbylina i story. Kvällens sminklook kommer du också kunna lära dig i en steg-för-steg reel som släpps samtidigt. Alla sminkprodukter som jag använt i looken hittar du längst ner i inlägget.


MÅNADENS FAVORITER APRIL 2024 ÄR …

1# 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF | PÜR

Den här basprodukten har jag velat lyfta i flera månader men jag har väntat tålmodigt för att matcha vår och sommar säsongen så att ni på riktigt ska förstå hur bra den är. 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF från Pür är en av mina absoluta ess i rockärmen när det kommer till baser och det här är varför du måste testa den.

Varför du behöver veta om att 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF existerar?

Det kryllar av lätta hudvårdsinfluerade baser men jag tycker inte att det finns någon som denna. Jag använder den särskilt ofta på mina sminkkurs-kunder när det efterfrågas en lätt, enkel bas som ger glow och som den levererar! ALLA utbrister alltid, wow! Så naturlig och så effektfull.

Så vad gör 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF så unik?

Som namnet skvallrar om kombinerar den fyra fantastiska fördelar i en enda produkt. För det första ger den en naturlig täckning som jämnar ut hudtonen och minimerar ojämnheter. För det andra ger den intensiv fukt som håller huden återfuktad och strålande. För det tredje erbjuder den ett effektivt solskydd med SPF 20 för att skydda huden mot solens skadliga strålar och slutligen är den berikad med närande mineraler som förbättrar hudens hälsa och lyster. Ni hör ju!

Användning: Läggs på med foundationpensel eller fingrar.

Nackdelen?
Ibland kan de vara ganska svåra att få tag på. Märket finns inte på överdrivet många ställen och online är de ofta slut eftersom de är så populära. Hittade dock ganska många nyanser inne på hudoteket så ska försöka hjälpa er med några av de mest använda nyanserna jag har nedan så ni lättare kan välja på nätet.

Vilken nyans du ska välja?

Jag som är neutral varm använder MN3 på höst/vinter och TN2 på vår/sommar.

LP3 – Light pink
LG3 – Light golden
LN2 – Light Neutral
MP3 – Medium pink
MN3 – Medium neutral
TN2 – Tan neutral
osv…

Pris | 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF 2  kostar 575 kr 460 kr (reklamlänk hudoteket)

 


2# Mascara Vatn Volume Brown 38°C |
IDUN MINERALS

Med våren kommer sol och värme, vilket är ett utmärkt tillfälle att uppgradera sin mascara! Och då ska du utan tvekan se till att testa Vatn Volume brown 38°C från IDUN Minerals.  Denna mascara har verkligen imponerat på mig och mina kunder sedan den kom in i sortimentet och du får bara inte missa den!

Varför IDUN Minerals Mascara Vatn Volume Brown 38°C är en game-changer?

För det första så älskar jag 38°C mascaror, det skrev jag en hel del om i Bäst i test | Mascara för känsliga ögon. De sitter som berget men är så lätta att tvätta bort! Den här mascaran ger omedelbart volym och fyllighet till fransarna vilket jag oftast tycker är svårt att få till när man väljer en vattenfast formula. En perfekt mascara för långa dagar, rinniga ögon eller varma säsonger! Mascaran har ganska nyligen lanserats i brunt och det är främst den jag vill lyfta eftersom den är SÅ JÄKLA fin på. Den har en rik brun färg som ger en naturlig och mjuk look som verkligen tar fram blått i ögonen dessutom.

Varför bör du prova IDUN Minerals Mascara Vatn Volume Brown 38°C nu?

Om du ännu inte har gett 38 graders mascaror en chans (eller en brun nyans) så är det definitivt dags! Det finns verkligen ett före och ett efter! Sitter som berget och tas bort med endast varmt vatten, därav namnet 38 grader.

Användning: Applicera mascaran från roten till toppen av fransarna med jämnt tryck och zick zac rörelse för att bygga upp volym. Den kommer i en smidig förpackning med en taggig borste som är lätt att applicera med. För extra dramatisk effekt, applicera flera lager.

Pris | Mascara Vatn Volume Brown 38°C  kostar 229 kr 183 kr (222 kr med frakt) (reklamlänk nordicfeel)

 

3# Phantom Volumizing Glossy Balm | Hourglass

Det här mina vänner är en riktig stjärna bland mina favoritläpprodukter som jag använder flitigt i mitt jobb som makeupartist – Phantom Volumizing Glossy Balm från Hourglass. Detta är verkligen en produkt som både jag och mina kunder älskar!

Varför är Phantom Volumizing Glossy Balm unik?

Jag älskar den här produkten för att den återfuktar som ett läppbalsam, slätar ut och ger fylligare läppar och har den högglansiga finishen av ett läppglans; en 3-i-1-hybridprodukt kan man säga! Den fungerar lika bra ensam för en naturlig look som tillsammans med en läppenna för extra attityd, eller över ett läppstift för en glamorös touch. Sedan har Hourglass verkligen lyckats med formulan och finishen! Balmet är otroligt krämigt och mjukt, glider på läpparna utan att kännas kladdigt eller tungt. Sedan innehåller den mentyllaktat som ger en något svalkande och lite lätt plumpande känsla.

Användning:

Den är förpackad i en väldigt vacker twist-up penna och är superenkel att applicera! Ett lager räcker men för en lite mer intensiv färg, lägg två lager. Tänk på att vrida upp väldigt lite färg åt gången eftersom pennan inte dras tillbaka.

Mina bästa nyanstips

Slip – Perfekt mix av terracotta och rosa
Crave – En klar coralrosa
Desiree – En elegant sval rosa med djup i
Rise – En elegant sval ljus nougat
Lure – Mörk sval lilarosa
Rouse – Mörk sval nougatbrun
Reveal – En klar vårig rosa med en unts värme i
Wish – Coralorange med mycket värme

Pris | Phantom Volumizing Glossy Balm kostar 430 kr/1,7 gr (reklamlänk bangerhead)


Blev du sugen på att testa någon av produkterna? /Lina

 Produkter använda i sminklooken:

Bas:
Nyx, Studio Perfect Primer Clear
(reklamlänk lyko)
PÜR Cosmetics, 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer
Nyans MN3 + TN2  (reklamlänk hudoteket)
Jag är neutral varm och använder MN3 på höst/vinter och TN2 på vår/sommar, i mellanperioderna mixar jag dem!
Bye Bye Under Eye Concealer Nyans 20.0 Medium (reklamlänk lyko)
Charlotte Tilbury, Hollywood contour light wand Nyans medium/dark (reklamlänk Nk)
Hickap, The Wonder Stick Blush & Lips Nyans Vintage Rose + Peachy vibes (reklamlänk lyko)
Priori, Mineral Foundation Nyans Medium Beige (reklamlänk lyko)

Ögon:
Urban Decay Original Eyeshadow Primer Potion
(reklamlänk lyko)
Natasha Denona, Mini Glam palette (reklamlänk sephora)
By Terry Crayon Blackstar
Nyans 3.Bronze Generation (reklamlänk lyko)
Nyx, Epic Wear Liner Sticks Nyans Fierce Purple (reklamlänk lyko)
IDUN Minerals Creamy eyeliner Nyans Sand (reklamlänk lyko)
IDUN Minerals Mascara Vatn Volume 38°C Nyans Brown (reklamlänk lyko)

Ögonbryn:
Anastasia Beverly Hills Brow Powder 
Nyans Blonde (reklamlänk lyko)
Pixi, Brow tamer
(reklamlänk lyko)

Läppar:
Babor, Lip Liner
Nyans 04 nude berry (reklamlänk kicks)
Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm
Nyans Rise (reklamlänk bangerhead)

Nagellack:
Depend, O2 Kollektionsbox – Colour Is My Muse Nyans 774 (länk Åhléns)

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar