Jobb & bakom kulisserna

WELCOME TO MY NEW BLOG!

new blog

Välkomna till min nya blogg!!

Har väntat så länge på att få berätta för er vad jag haft i görningen…men nu är dagen här. Idag har Byou.se
smygpremiär och där kommer jag alltså från och med nu att blogga! Har spenderat 2 härliga år med Devote men nu är det dags för lite förändring!

Byou.se är alltså en ny skönhetsportal som kommer innehålla intervjuer, coola skönhetsreportage och massa mer! Dessutom har sidan 5 grymma skönhetsbloggare (Jag, Susanne Barnekow, Ellinor Eriksson, Erica Svensson och Moa Hedström!) och vi alla har lite olika stilar så jag tror nog att man ska få en bra variation på läsningen. Än så länge är sidan så pass ny men jag tror stenhårt på att det kan komma att bli en riktigt skön sida att hänga på!

Så lägg nu min nya adress på minnet: Makeupbylina.com och kom och hälsa på ofta! Puss på er!


Welcome to my new blog!

I have been waiting for so long to tell you what I’ve been up to … but now the days of waiting is over. Today Byou.se is launching, a new Swedish beauty site where I will start to blog! I have spent two wonderful years with Devote.se but now it’s time for a change!

Byou.se is a new beauty portal that will include interviews, beauty stories, reviews and lots of more things! We are 5 beauty bloggers on the site (Me, Susanne Barnekow, Ellinor Eriksson, Erica Svensson och Moa Hedström!) and we are all quiet different so I think that you should get a good variety of reading. So far the page is so new but I firmly believe that it could be a really nice site to hang around!

So add my new address in your memory: Makeupbylina.com and come and visit me often! Kisses to you!

2 kommentarer till “WELCOME TO MY NEW BLOG!”

Lämna en kommentar