Wiiih, nu lanserar Isadora äntligen sina nya Strobing produkter, hela 3 stycken nya! Jag testade dessa redan i Januari och har fått hålla min lilla review hemlig tills nu då jag i samarbete med Isadora har tagit fram en Strobing video som jag lagt upp på min Youtube kanal! Strobing är alltså detsamma som highlight och går åstadkomma på lite olika sätt…

KIKA VIDEON HÄR & GLÖM INTE ATT PRENUMERERA!


Wiiih, Isadora finally launched their new strobing products, not one, three new products! I tried them already in January and had to keep my review as a secret until now, when I , in collaboration with Isadora did a strobing video that I just uploaded on my Youtube channel! Strobing is thus the same as highlight and can come in different type of products…please translate the rest in your language.

CHECK OUT THE VIDEO HERE & DON’T FORGET TO SUBSCRIBE!

STROBING

…Jag har lagt de tre olika produkterna på samma sätt i videon och resultatet är nästan detsamma. Alltid svårt att få fram highlight resultat i videos med rätt ljus tycker jag men du får ta inspiration från tekniken och göra det till din grej!

STROBING

Smaken varierar ju däremot på vad man gillar att använda. Gillar man kanske kräm mer då det är fuktgivande för dig som är torr. Gillar man ett stick som blir mer kompakt och är mer lätt applicerad eller gillar man hellre puderformat som man applicerar med borste för att få en tunnar känsla.

STROBING

 1. Strobing Highlighting stick – 01 Champagne Glow
  Först ut har vi ett krämigt highlighting stick som bland annat innehåller vårdande karnaubavax!

  Pris: 129 Kr

  STROBING

Sticket ger en lite mer kompakt känsla i skimret tycker jag och ger därför ett ganska täckande resultat om man vill! Älskar den här verkligen och den är smidig att ta med sig!

STROBING

2. Strobing fluid highlighter
Jag är ju en kräm-människa rakt igenom alltså. Jag älskar att kunna “badda” in produkten fint i huden utan att få den sminkade känslan. Är du däremot lite fetare i huden kan det vara bättre med en torrare produkt.

strobing news

Krämen kommer i två olika färger: 80 Cool Glow & 81 Warm Glow. Jag har använt Cool glow på bilden högst upp! Tips! Blanda din Foundation med den så får du en väldigt fin och subtil lyster

Pris: 159 Kr

STROBING 3. Face Sculptor Strobing
Här har vi nog den produkt som kommer sälja bäst! Denna är nog enklast att jobba med också och du väljer helt själv vilken mängd på borsten du vill ha!

Pris: 199 Kr

IMG_4951

Färgerna är såå fina! Två nyanser släpps : 20 Cool Glow (kall eller ljus hudton, den jag använt) och 21 Warm Glow (Varm Medium/mörk hudton, ej på bilden)

sTRobiNG

Dessutom släppte de en borste, Face Buffer, som är perfekt att använda både till highlighting men även till foundation! Jag använder den på alla mina makeup-jobb just nu!

Produkterna lanseras exklusivt på H&M from vecka 25 och i övriga butiker vecka 28!


*Inlägget sker i samarbete med Isadora. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Wow så snyggt! Sen flytande highlightern ska jag ha när den kommer 🙂

  Tyvärr fungerar det inte att få upp videon..

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Hej!

   Vad kul att du gillade det! Har fixat länken nu till videon, så nu ska det funka! Kramar!

Skriv en kommentar