Tänkte jag skulle visa er de senaste sommar tillskotten i Idun Minerals familjen! Jag hade visst noll koll på hur stora de har blivit. Visste du att de nu finns i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Italien, Estland, Island och UK?


I will now show you the latest summer news from Idun Minerals, a Swedish brand that is located in Sweden, Denmark, Norway, Finland, Estonia, Island & UK. It´s so pure and the products are based on minerals.

Idun Minerals

Titta bara på de här nya godingarna. Båda är egentligen lite allt i allo penslar. Jag kommer använda den stora, Strippling brush 011 (149SEK) , för foundation och puder och den lilla, Face definer brush 012, (129SEK) till contouring och concealer.


Just look at these new beauties. I will use the large one, Strip Pling brush 011, for foundation and powder and the small one, face-definer brush 012, for contouring and concealer.

Idun Minerals
New Touch up Powder!

Idun Minerals

Idun Minerals

De släpper nämligen 3 nya “bättra-på-makeupen”- puder som är döpta till Vacker, Underbar & Ljuvlig. Hur fina namn? Har endast testat två utav dom, alltså inte Ljuvlig. Den är något ljusare och lite rosare i tonen. Pris: 265 SEK


They release 3 new touch-up powders that are named Beautiful, Gorgeous & Lovely (but in Swedish). How nice? Have only tried two of them, not “Ljuvlig”. It is slightly lighter and slightly more pink in the tone.

Idun Minerals

Idun Minerals

Det som jag också blev väääldigt lyrisk över var deras nya rouge färger, Åkerbär och Tranbär! Älskade Åkerbär från första stund! Pris: 265 SEK


There is also two new blush colors coming, Åkerbär & Tranbär! I just loved the color “Åkerbär” from the moment I saw it…

      Idun Minerals

Idun Minerals

Idun Minerals

…och tillsammans med bronzern Midnattsol och nya highlightern Tilda (som jag älskade) blir basen super fin! Pris: 265 SEK/st


…and the Midnight sun bronzer and the highlighter Tilda (which I loved) will become super on as well!

 

idun minErals

För er som är känsliga…
…och missat att jag skrivit om Idun Minerals Norrsken foundation innan. Det är nästan den enda foundation som inte gett mig prickar i ansiktet då jag är ganska känslig i hyn. Testa den om du har svårt att hitta en bra! Vill du läsa mer om den så hittar du mitt tidigare inlägg HÄR
Pris: 299 SEK


For those of you who are sensitive …
… and missed my post about the Idun Minerals foundation “Norrsken”. It’s almost the only foundation that doesn’t give me spots in the face. I’m quite sensitive though. Try it if you have trouble to find a good one! Want to read more about it? Read my previous post HERE.

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar