BRIDESMAIDS

BRIDESMAIDS

BRIDESMAIDS

BRIDESMAIDS

bRIdesMAIDS

Det är verkligen sommar nu, så underbart och det kryllar utav bröllop, haha! I helgen har jag varit på möhippa och sedan var jag och gjorde ett bröllop i Katrineholm. Kommer mer om det senare! Här har vi i alla fall vackra Nathalie, en tärna från förr förra helgens bröllop. Hon fick en soft sotning i brunt och guld! Fransarna är så jädrans snygga: Ramina från Swedlashes. De är nog de fransarna som går mest just nu bland mina bröllopskunder. De ligger på ca 109 Kr och finns på bla Bangerhead eller Åhléns!


It´s really summertime here in Sweden now! It´s lovelly and weddings are everywhere. This weekend I´ve been on a bachelorette party for my friend and then I went to Katrineholm to do the makeup on a wedding. More about that later. Anyways here´s beautiful Nathalie, a bridesmaid from a wedding I did two weeks ago. She got a soft smokey eye in brown and gold! The lashes are so damned good looking: Ramina from Swedlashes. I would say that they are the most wanted eyelashes when I do Weddings right now. They are around 109 SEK and can be bought at Bangerhead.se or at Åhléns!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Hej Lina,
  Dina sminkningar är superfina!
  Jo, jag undrar en sak- ska själv vara brudtärna nu i sommar och jag är livrädd för att sminket på mitt ansikte kommer att se fult ut.. Jag har porer som inte ser stora ut utan smink men med foundation på ser det för det mesta hemskt ut på nära håll.. Jag har testat en hel del primers men det verkar inte göra en sån stor skillnad. Det enda som kan göra det lite bättre är att jag använder en Beauty Blender och duttar på min foundation.
  Har du några tips?
  Tack så jättemycket!
  Petra

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Hej Petra! Tack för att du läser bloggen! Hm..alltid svårt att rekommendera när man inte kan se eller ta på huden men har du testat Angel veil primern från nyx eller no7\’s nya pore minimizer? Det är mina favoriter just nu! Ska man annars testa på något ännu bättre så har du By Terry´s serum! Magiska! Annars så är det en teknik fråga..alltså hur du applicerar den..och där har du ju kommit fram till att en beauty blender hjälper, bra där! Det tredje alternativet är att söka sig efter en bättre foundation..vad använder du just nu? Kram

Skriv en kommentar