Under förra veckans jobb för Yves Rocher / Mix Megapol hittade jag en produkt som stack ut! Säg hej till mascaran Vertige Longueur! Den var verkligen något extra och jag bara måste visa den för er!Mascara Vertige Longueur
Har ni testat den? Den är helt ny och den ser kanske inte ut som de flesta mascaror! Udda borstar eller snarare “stumpar” brukar däremot funka bäst på mina glesa men långa fransar så blev väldigt nyfiken på den här smala varianten.  Mascara Vertige Longueur

Jag blev väldigt överraskad av den! Mascara Vertige Longueur tycker jag förlänger och separerar snyggt! Den innehåller bla elemigummi och tillsammans med den smala och fina mikroborsten så kommer man åt de allra minsta fransarna längst in också! mascara Vertige Longueur

Det är verkligen en vanesak att jobba med en sån här typ av borste men när vanan är inne så gör den jobbet… big time och för 189 Kr blir den din! Du hittar den endast HÄR!

PS. Detta är ingen mascara för dig som älskar volym. Utan snarare längd och seperation.

Mascara Vertige Longueur

Yves Rocher has recently launched a mascara thats called Mascara Vertige Longueur. It´s super thin and I have now tried it for a few days and I think it´s awesome for thin and long lashes! It´s not a mascara for those who loves volume though! You´ll find it on their website for 179 SEK.

 

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar