inbjudan elle styLe awArds 2017

Det var en himlans tur att man blev uppiggad med en sådan här fantastiskt fin inbjudan inför Elle Style Awards med posten idag. Jag varit ledig och haft väääärldens längst Pms-dag. Jorå, Pms-dagar existerar och de attackerar även Makeup Artister:(

Innan jag fyllde 27 trodde jag att PMS var ett jäkla påhitt. Tror mycket på tankenskraft..men usch säger jag bara..det fick man äta upp! Som tur är har den här 31-åringen endast besväret 3 dagar i månaden (innan ägglossning)…känner dom som är påverkade i veckor! Har ni också sådana här dagar? Så en dag som denna…när man saknar inspiration, är obotligt trött, sur, tvär, ledsen och bara energilös så passar det bra med en glamourös inbjudan!

Elle Style Awards 2017 går av stapeln den 23 Maj i Köpenhamn och jag ska åka dit som representant för L’Oréal Paris Sverige! Ska bli så kul så nu börjar jakten på den perfekta outfiten…håller er underrättade med vad det blir för dress!

 


*Inbjudan har skickats ut i samarbete med L’Oréal Paris och är sponsrat. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar