Majoriteten av alla brudar jag sminkar till bröllop tycker att det ganska svårt att hitta rätt läppfärg eller läpprodukt. De flesta brukar faktiskt inte vara så vana vid att använda någonting alls på läpparna och därför…

Instant Light Natural lip perfector

…kan ett läppstift ibland (oavsett färg) kännas lite överkurs på bröllopsdagen. Det optimala i det fallet är oftast att använda en tunn läppenna tillsammans med Instant Light Natural lip perfector, ett glans som är som en hybrid mellan ett läppglans och ett läppbalsam.

Under ett bröllop rekommenderar jag varmt att inte använda ett för klistrigt eller kladdigt läppglans. Jag menar…man vill ju kunna kyssa sin partner utan att hen torkar av sig om mun direkt, haha. Det ska känna mjukt och kyssvänligt liksom! Därför har Instant Light varit min favorit sen lång tid tillbaka och de finns alltid påfyllda i min jobb väska!

Instant Light

Instant Light Natural lip perfector | Clarins

Jag älskar de här läppglansen då de är så mjuka, känns som ett läppbalsam men ändå ger fin glans och put! De kommer i naturliga färger som verkligen mjukgör läpparna och skyddar dem från fria radikaler och yttre påfrestning (kyla, vind, värme). Sen har vi den härliga doften av vanilj och kola! Alltså…bara det gör att läppglanset känns lyxigt! Tuben är praktisk med en sponge-tip applikator och produkten finns i åtta nyanser (se några nedan) Mitt främsta val vid

Formulan | Läppglansen har en återfuktande formula med extrakt från sheasmör, mango, vitamin A och oliv som gör läpparna jämnare, fylligare och som sagt oemotståndligt mjuka! Fukten ska hålla i upp till fyra timmar!

Pris | 200 kr Du hittar läppglansen >>Här<<

Instant Light Natural lip perfector

Psst. Instant light natural lip perfector blev vinnaren på KICKS Beauty Awards 2016: Bästa läppglansen. Här ser ni några utav favoritfärgerna till bröllop:

01. Rose Shimmer | 02. Apricote Shimmer | 03. Nude Shimmer | 06. Rosewood shimmer

Min absoluta bröllopsfavorit? Utan tvekan Nr 04. Petal Shimmer! Jag använder den på mer än hälften av alla bröllop jag gör och den ligger även i min privata väska, vart jag än går!

Instant Light Lip Comfort Oil
Ett säkert kort! Instant Light Lip Comfort Oil i färgerna 03 Red Berry | 01 Honey 

För dig som inte vill ha så mycket färg eller som kanske inte vill ha någonting alls på läpparna så finns det ett annat alternativ som är nytt för i år i min frilansbag:

Instant Light Lip Comfort Oil | Clarins 

Detta är en gelé-liknande läppolja som ger en icke-klibbig film på ytan av läpparna. Oljan lugnar irriterade läppar och ger dem näring, vacker glans och en subtil färg samtidigt som man får en fylligare look på läpparna. Doften? Denna gång är det mintextrakt och den ger faktiskt en liten plumping-effekt. Dessutom reagerar oljan på läpparnas eget PH-värde och ger en naturlig färg som passar just dig. Älskar sånna här produkter för det är sååå många som faktiskt bara vill bära någonting enkelt som det här på sin bröllopsdag. Finns även den i 8 nyanser!

Formulan | Innehåller bl a växtoljor från Jojoba, Hasselnöt och Mirabelle-plommon.

Pris | 195 kr Du hittar läppoljan  >>Här<<

instant Light liP comfOrt Oil clarIns 

Tips på Bröllopsrelaterade inlägg:
Sminktips till Bröllop | Den bästa krämögonskuggan [länk]
Den bästa vattenfasta mascaran [länk]

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar