INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, YOUTIME & SEPHORA

Februari har passerat och det innebär att det är dags att kika närmre på vilka produkter som lyckats linda mig runt lillfingret den här månaden. Vad sägs om en ögonkräm som får mig att inte vilja slarva? En fantastisk multifunktionell produkt till kinder och läppar? Och till sist, läppglanset som gör succé viralt!

månadens favoriter februari 2024

 1. C-Tango™ Multivitamin Eye Cream (reklamlänk sephora) 2. Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color  (reklamlänk youtime)  25% rabattkod längre ner i inlägget | 3. Lip Perfector glow  (reklamlänk skincity)

 


Produkter använda i looken:

Bas:
Bareminerals, Complexion rescue Nyans Buttercream (reklamlänk lyko)
Nars, Radiant Creamy Concealer Nyans Vanilla (reklamlänk lyko)
Solar Infusion Cream Bronzer
Nyans Seychelles (reklamlänk youtime) 25% rabattkod
Rose inc, Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color Daylily (reklamlänk youtime) 25% rabattkod
Rose inc, Number 2 Blush Brush (reklamlänk youtime) 25% rabattkod
Rose inc, Solar Radiance Hydrating Cream Highlighter Opalescent (reklamlänk youtime) 25% rabattkod
By terry, Hydra-Powder Tinted Veil Nyans N2. Apricot Lig (reklamlänk lyko) 

Ögon:
Rose inc, Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color Nyans Daylily (reklamlänk youtime) 25% rabattkod
Idun, Mineral Eyeshadow Palette Nyans Brunkulla (reklamlänk kicks)
Sephora, 12H Colorful  Eyeliner Pencil Nyans Cocoa (reklamlänk sephora)
Maybelline, Sky High Mascara Burgundy Haze (reklamlänk lyko)  Bevaka! Slutsåld överallt!

Ögonbryn:
Anastasia beverly hills, Brow wiz  Nyans Medium brown (reklamlänk lyko) 
Bareminerals, Strength & Length Brow Gel
Nyans Coffee (reklamlänk lyko) 

Läppar:
Idun, Lipliner Maud
(reklamlänk lyko) *nyhet*
Clarins, Lip Perfector glow, 25 mulberry (reklamlänk lyko)*nyhet*

Nagellack:
Essie, Nail Lacquer 926 Lights Down, Music Up (reklamlänk lyko)

 

1#  C-Tango™ Multivitamin Eye Cream | Drunk Elephant

Att göra slut på en ögonkräm är ett riktigt bra bevis på att produkten varit riktigt bra. Det är lätt att slarva med det här steget i hudvårdsrutinen men den här ögonkrämen från Drunk elephant vill man inte slarva med, den är alldeles för bra.

Varför den hyllas av alla?
Den här ögonkrämen är jag inte ensam om att älska. Den har fått hyllningar från så många håll och recensionerna på nätet är uppfriskande att läsa. Varför den älskas? Innehållet, smidig förpackning, känslan på huden och allra främst för att du kommer se resultat!

Vill du fokusera på att få bort mörka ringar? 
Ja, då är detta ögonkrämen för dig! Priset är i premiumklass och det bla tack vare innehållet. C-Tango innehåller 5 olika typer av Vitamin C + 8 olika peptider och beskrivs som en dans med antioxidanter, ceramider, peptider och växtoljor som ska ge fastare och uppljusande effekt kring ögonen. Jag har använt krämen i flera veckor och tycker faktiskt att mina mörka områden under ögonen har minskat. Väldigt imponerad måste jag säga. Varma rekommendationer!

Pris | C-Tango™ Multivitamin Eye Cream kostar 769 kr/15 ml (reklamlänk sephora)

Tips på en “budgetögonkräm” i förhållande till priset ovan: Toleriane Dermallergo Eyes (reklamlänk lyko) eller Revive Eye Serum: Ginseng+Retinal(reklamlänk lyko)

2#  Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color | ROSE INC

Multifunktionella sminkprodukter kan jag inte få nog av och en av mina senaste besattheter är krämrougen Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color från Rose inc. Du har sett den användas i flera av mina reels under de senaste veckorna i takt med att jag testat runt i sortimentet eftersom vi på Youtime (min arbetsplats) är en av få exklusiva återförsäljare av märket.

Sminkmärket har imponerat rejält på mig och liknar inte riktigt något annat. Otroligt bra kvalité, cleana produkter och fina förpackningar. Dessutom har de refill på väldigt många av produkterna vilket är ett plus! Krämrouget är utan tvekan favoriten eftersom det är en smart multifunktionell produkt som går att använda på både kinder och läppar och den är dessutom byggbar vilket innebär att du kan få den tunn till lite mer täckande. Formulan, som innehåller både hyaluronsyra, squalane och vitamin e, är så lätt att jobba ut med både fingrarna och pensel. Finns i refill och kostar då 219 kr!

Tips på bästa rougeborsten (kräm)


swatch rose inc blushSom alltid jättesvårt att swatcha fram och ange rätt toner ljusmässigt. Men lägger upp både min egen bild samt Rose incs egna så att ni får olika syn på nyanserna “live” och plåtat i studio.

Vilken nyans ska du välja?
De kommer i 12 otroligt fina färger och avsett hudton slår jag vad om att du kommer hitta en ny favoritfärg!

*Rekommendationerna nedan är mina egna, baserade på vad jag tycker är snyggt på kunder jag sminkat*

 1. Hydrangea – Light cool pink – *Väldigt fin vardagsrouge till en kall till neutral (Personlig favorit)
 2. Wisteria – Coral pink – *Väldigt fin vardagsrouge till neutral till varm underton
 3. Hibiscus – Bright plum – *En snygg kvällsrouge/intensivare dag till dig som är kall till neutral
 4. Camellia – Mauve – *Otroligt fin vardagsrouge till dig som är kall till neutral (Personlig favorit)
 5. Heliotrope – Apricot – *Effektfull men sofistikerad färg till kall neutral till varm (Personlig favorit)
 6. Delphine – Muted peach – *En riktig peachton, snygg på dig som vill ha en väldigt varm ton
 7. Daylily – Rich taupe – *Topp på dig med neutral varm underton (Personlig favorit)
 8. Anemone – Coral – *Varm underton som vill ha maxeffekt
 9. Foxglove – Warm Terracotta (hade ej på salongen) – *Djup färg till neutral varm max effekt
 10. Ophelia – True pink – *En rosa nyans som är fin till dig som har neutral eller varm ton
 11. Azalea – Bright plum – *Djup färg till neutral underton
 12. Dahlia – Deep berry – *Djup färg till kall underton som vill ha maxeffekt

Pris | Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color kostar 379 kr men 284 kr med 25% rabattkoden nedan (reklamlänk youtime)

ANVÄND RABATTKODEN LINAYOUTIME25
FÖR 25% PÅ DIN FÖRSTA PRODUKTBESTÄLLNING PÅ YOUTIME.COM Giltigt tom 11/3

Tips på superfin läppenna till glanset – Idun, Lipliner Maud (reklamlänk lyko)

3# Lip Perfector 25 Mulberry Glow | CLARINS

En av vårens största läpptrender är den så kallade Cherry cola lips och en av produkterna som jag använt mest för att få till looken är Clarins Lip perfector glow i nyansen 25 Mulberry som också blivit viral i sociala medier.

Lip perfector glow är en av deras senaste nyheter som bla innehåller volymökande peptider och ett Lip Highlighter Complex som är två typer av pärlor som gör att läpparna ser plumpade och extra glowiga ut.  Glanset finns i 6 olika nyanser men just Mulberry tycker jag är helt fantastisk på för både vardags och fest, med eller utan läppenna. Den ger lite mer djup till läppen utan att bli för stark och är därför ett så fint alternativ till dig som vill våga göra något mer utan att det tar över sminkningen.

Läppglanset för dig som inte är så bekväm med läpprodukter
För dig som inte är bekant med Clarins läppglans sedan tidigare så så får du inte missa att de är otroligt kända för just sina läppglans. Instant lip perfector är tex ett av skönhetsbranschen mest sålda läppglans och är särskilt omtyckt för att den upplevs mer som ett mjukgörande balm på snarare än ett klistrigt läppglans. Glanset är dessutom extra populärt vid bröllopsmakeper eftersom den både sitter bra, återfuktar och ger en naturlig glans på. Tips på nyanser om du vill testa dem: 06 Rosewood (mjuk nougat),  02 Apricot (mjuk peach) & 01 Rose (sval rosa). Dessa är mina mest använda färger i sminkväskan på kund.

Pris | Lip Perfector glow, 25 Mulberry  kostar 219 kr (reklamlänk skincity)

 

Hoppas du hittar en ny favorit! /Lina

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar