Jösses! Jag är så glad över att jag sprang på Coco Cabana Cream från Sol De Janeiro så ni anar inte. En ny version av deras populära body lotion lanseras inom kort och krämen doftar så sinnesjukt gott!

Sol De Janeiro Coco Cabana Cream

Har du missat hajpen?

Om du missat hajpen över deras tidigare produkt, Brazilian bum bum cream [klick], så kan jag informera dig om att det är en snabb absorberande kroppskräm som hjälper till att mjuka upp och tajta till kroppen. Krämen blev super poppis både för att den doftar gott och för att den helt enkelt tightar till din “bum bum” 😉

Body lotion Coco Cabana Cream
Sol De Janeiro Coco Cabana Cream

Nyheten Coco Cabana Cream

Sol de Janeiro’s efterföljare Coco Cabana Cream [klick] är en body lotion som ska ge en rejäl återfuktning! Jag föll pladask för den här då bara doften i sig ger en anmärkningsvärd upplevelse. Det tar ett par minuter för den att sjunka in men det är så värt väntan.

Vad gör den och vad innehåller den?

  • Berikad med en “CocoSugar” -blandning av näringsrik kokosnötolja och jästsocker
  • Innehåller antioxidantrika açaí och närande cupuaçu smör
  • Verkar lugnande på irriterad hud och dämpar rodnad
  • Håller fukten i upp till 72 timmar

Vad nyckeln?

Nyckeln till varför produkten återfuktar så bra är att de använder fermenterat socker i sin CocoSugar blandning. Tillsammans bildar de en fuktmagnet då socker, i sig själv, är en naturlig “fuktighetskräm” och i en koncentrerad form kan den “plocka upp” mer fukt från luften. Därav namnet på burken: Moisture Magnet Oil-in-Water.

moisture magnet oil in water
Moisture Magnet Oil-in-Water Body Cream

Den magiska doften

Det som verkligen gör att produkten står ut är den helt fantastiska doften! Den består av Sol de Janeiros Cheirosa ’39 blandning:

  • Toppnot – Kokos, Caramel
  • Hjärtnot – Toasted Praline, Marshmallow
  • Basnot – Honung, Varm Vanilla Latte


När man tror att det inte kan bli bättre…

…så googlar man fram att doften kan köpas separat i form av en Body mist! WOW! Tyvärr misstänker jag att det endast är Body Cream varianten som kommer att säljas i Sverige men nu vet ni vad ni kan förvänta er från märket och jag vet vad jag ska kika efter nästa gång jag reser utomlands! Hoppas ni gillar den!

Update! Nu har den lanserats! Du hittar den >>HÄR<<

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar