Under Juli månad fick jag ett spännande pressutskick med produkter från Estelle & Thild. Kitet levererade en hel del nyheter och jag fastnade direkt för deras Liquid Illuminator efter att ha testat den…så här fungerar dem!

Estelle & Thild BioMineral Liquid Illuminator

Lite kort om Estelle & Thild

Estelle & Thild är ett märke som väckt mer och mer intresse hos mig. Märket vill inspirera människor till att göra hälsosammare, medvetna val och erbjuder därför rena ekologiska och bioaktiva produkter. Helt rätt i tiden! Märket är svenskt och grundades 2007 av Pernilla Rönnberg. Det ska bli kul att följa deras utveckling ytterligare.

Estelle & Thild Liquid Illuminator

Nyhet! BioMineral Liquid Illuminator

Nu till en av deras senaste nyheter, Liquid Illuminator biomineral tinted multi-tasker. Detta är en tonad basprodukt som framhäver naturliga drag samtidigt som den återfuktar och ger ett varmt hälsosamt glow för en jämn bas….

BioMineral Liquid Illuminator

…Den multi-funktionella formulan kan användas innan din makeup, själv som basprodukt eller blandad med din foundation/dagkräm.  Den är ekologiskt certifierad och har en vegansk formula på 30 ml.

Estelle & Thild ekologiskt smink

Hur använder man produkten?
Liquid Illuminator har jag använt som en “enchanter” just bara för att framhäva det jag redan har i ansiktet under perioder då jag inte vill ha så mycket smink. Man kan tex använda den ensam för att framhäva sin solbränna genom att applicera den jämt över hela ansiktet på ren och återfuktad hud. Annars kan man använda den under sin makeup som en “primer” eller helt enkelt blanda den med sin foundation/dagkräm för ett en naturlig och jämn bas med hälsosamt glow. Jag har använt Medium under sommaren men när jag velat se brunare ut har jag kört Dark.

swatch Estelle & Thild illuminat
Produkten finns i 3 olika nyanser:

colors estelle thildLight |  MediumDark

Estelle & Thild base

Verkligen en spännande produkt som berikade Juli! Varma rekommendationer för den som vill fuska fram brännan en aning;)

Pris |  299 kr /30 ml >>Du hittar tinten här<<

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

4 Kommentarer

 1. Jättefin på dig och känns jätteskön! Testade den och håller med om att den framhäver det jag redan har. Som vecken i pannan skrattrynkorna runt ögonen ? Men det gör inget, det finns andra fina produkter som passar mig bättre. Go glow, girls! ?Och tack för bra och härliga recensioner och tutorials!?

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Hahaaha men va härlig du är! Ja det är ju lite lyster i den så om du upplever att den lägger sig så använd den endast på omräden som är något “slätare”. Annars kan du testa att blanda ut den med en matt foundation eller ha den i din Body lotion. Synd om du inte kan använda den till annat tänker jag;) Kram på dig och tack för att du läser<3

 2. Har inte köpt den. Fick ett prov i burk. Köper nästan aldrig produkter jag inte får prov på, alternativt testa den i ansiktet i butiken och se hur den funkar en hel dag. Blir för dyrt för en hudvårdsnörd som mig 🙂

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Vad bra att du fick prov på den! Håller med, ibland kan det vara läskigt att köpa “grisen i säcken”, speciellt med basprodukter. Jag tyckte själv att den här var så lätt och användbar 🙂

Skriv en kommentar