Nu är det på tiden att jag dyker ner i sminkmärket Glossier! Jag har äntligen testat bästsäljarna Boy brow, Brow flick och Cloud paint. Är dem så bra som alla säger? Det här är mitt första intryck av märket.

Beställ glossier sverige
Nu har även jag testat bästsäljarna!

Glossier till Sverige
Ett helt år har gått sedan Glossier slog upp onlineförsäljningen till Sverige via deras hemsida  Glossier.com. Hysterin var enorm och folk blev som tokiga över att äntligen kunna kamma hem populära produkter som:

  • Cloud Paint
  • Boy Brow
  • Brow Flick

Glossier sverige

Kort om vilka Glossier är
Det hajpade skönhetsmärket, som både säljer hudvård och makeup, startades 2014 av grundaren och influencern Emily Weiss. Det startade med online magasinet “Into the Gloss” och tack vare hängivna fans där och på sociala medier har det under ett par år växt fram till ett stort skönhetsimperium.

Glossiers filosofi
Märket är inspirerat av det verkliga livet och brinner för att involvera konsumenten då de själva tröttnade på att det alltid var “experter” som bestämde vad man fick och inte fick göra. Glossier stack därför ut tidigt då de alltid haft en tight dialog med sina läsare på sociala medier (2,2 miljoner följare) och de involveras mer än ofta i märkets produktutveckling.

Youtubern Matilda bjussar på en rundvandring i Glossiers showroom i NY.

Vart säljs Glossiers produkter?
Glossier säljs via deras hemsida samt i deras showroom i New York, Los Angeles och i en pop-up store i Boston. Det finns alltså inga andra återförsäljare om du vill köpa Glossier till Sverige (verkar inte finnas några planer på det heller) utan man får antingen beställa produkterna från hemsidan eller ta ett besök över Atlanten.

Cloud paint glossier färger
Cloud paint är en utav de mest säljande sminkprodukterna från Glossier.

Vilka är Glossiers bäst säljande produkter?

Detta är produkterna som säljer bäst från Glossiers egna hemsida just nu. Jag delade upp produkterna i en hudvårdskategori och en sminkkategori.

Glossiers bäst säljande

Vad säger vi om Glossiers priser då?
Jorå, märket är prisvänligt och ligger mellan 130-290 kr beroende på vilken produkt du väljer. En brynprodukt ligger runt 170 vilket jag absolut tycker den är värd. Enligt några kollegor kan det låga priset ibland märkas på kvalitén och förpackningar så det gäller att hitta sina guldkorn från märket.

Vad är det som gäller med frakt och tull för Glossier?
Om jag har förstått det rätt så skickar Glossier sina produkter från ett brittiskt lager till Sverige så tullen uteblir. Beställer du över 360 kr eller mer så blir det dessutom fraktfritt.

Bästsäljare glossier
Krämrougen är cruelty free, hypoallergena, dermatologiskt-testade, paraben- och parfymfria.

#1. Lina testar Cloud Paint |

Cloud paint är ett riktigt fint krämrouge som hjälper dig att få den där “flush of blush” känslan på kinderna. Formulan är otroligt lätt (därav cloud-namnet) och går att applicera smidigt utan att man lägger för mycket. Har använt dem i frilansväskan mycket då de passar dem flesta hudtonerna och ger en hälsosam och vacker glöd till huden!

cloud paint glossier storm
Färgen Storm

Vilka färger finns Cloud paint i?
De finns i 6 färger och jag har testat 2 utav dem bara så måste se till att skaffa mig resterande färger! Så fina!

Pris | 160 kr  >>Du hittar dem här<<

#2. Lina testar Boy Brow  |

Boy brow är en produkt som verkligen hajpats till skyarna. Den fungerar som en bryngelé men har mer utav en krämig vaxformula inspirerad av den traditionella brynpomaden. Jag gillar den skarpt och tycker att den stelnar snabbt och sitter riktigt bra under dagen.

Boy Brow i färgen Blond
Boy Brow i färgen Blond

Vilka färger finns Boy brow i?
Finns i fyra nyanser: Blond, brun, svart och clear (inga pigment i). Färgen Blond är den jag använder mest då den är ganska mörk i sig själv. Tänk om de haft en Taupe-färgad variant också!

Pris | 140 kr >>Du hittar dem här<<

Älskar, älskar, älskar!

#3. Lina testar Brow Flick |

Brow Flick var lite av en brow changer för mig! Jag har testat en hel del brynliners den senaste tiden och har fortfarande inte hittat någon som slår denna. Detta är alltså en “eyeliner” för brynen som gör det möjligt att fejka fram tunna fjäderlätta brynstrån på ställen som känns glesa för en fluffigare look! Sitter som berget!

före och efter Brow flick
Visst är det fint när det blir ett mer “fluffigt” resultat?

Älskar deras ödmjuka beskrivning:
“Your brows are already great (you know that). But maybe you want more. More definition, more color, more brow in places you think deserve more brow. That’s why we made Brow Flick—a brush-tip detailing pen that fills in brows with featherlight strokes that actually look real.”

Vilka färger finns Brow Flick i?
Svart, Brun och Blond. Brun blir som sagt ganska så skarp så jag brukar varva den med Blond på mina bryn.

Pris |
170 kr >>Du hittar dem här<<

 

Mitt första intryck av Glossier |

Glossier känns otroligt roligt och lättanvänt! Men jag får även känslan av att det finns en del produkter som kanske inte riktigt håller samma standard som ovanstående produkter (läst en hel del recensioner om färgpigment och förpackningsstrul). Men så är det ju med alla märken…man måste hitta sina godingar. Jag är iaf sugen på att testa mer! Milky Jelly Cleanser står högt på listan, serumen ser mumsiga ut och frilansväskan skulle må väldigt bra av deras gloss och krämrouger! To be continued…

/Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

6 Kommentarer

  1. Jag behöver rita dit strån i mina bryn. Använder just nu Viva la Divas motsvariget.
    Måste definitivt testa Glossiers. Ser kanoners ut på dig!

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Ja, visst blev det bra! Det krävs lite träning men det är ju så kul när det blir ett “naturligt” resultat utav det! 🙂 Just ja, Viva la diva har ju också…de måste jag testa igen…det var länge sen!

  2. Tack för en väldigt bra genomgång. Är väldigt sugen på att prova cloud och boybrow??

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Tack Ida för att du tog dig tid och läsa <3 Stor kram!

  3. Wow, bra genomgång. Jag är Såå sugen på att testa båda produkterna för brynen…. Men är osäker på färgen. Vilken färg har du på bilderna i inlägget? Är rädd att den blonda är för varm i tonen för mig? Men den bruna kanske blir på tok för mörk istället…

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Hej Maria! Vad glad jag blir över att du gillar inlägget 🙂 Jag använde färgen blond på bryngelen och har varvat både blond och brun i brow flick (som sagt brun blir annars ganska så skarp på mig). Håller tummarna att du kommer fram till en bra färg som du kan testa och utgå i från 🙂 Kram Lina

Skriv en kommentar