Igår slog det Japanska livsstilsvarumärket Muji upp dörrarna till sin nya flaggskeppsbutik inne på Åhléns City i Stockholm. Butiken sträcker sig över ett helt våningsplan och jag var där för att spana på sortimentet!

invigning muji flaggskeppsbutik
Min idol Jessica Blockström (Femina), glow gurun Natasa, brynpro’et Felicia och jag minglade bland hyllorna.

På våning 4 inne på Åhléns City ligger alltså den drygt 1200 kvadratmeter stora butiken, vilket är Mujis största butik i Europa! Här finns hela Mujis sortiment med allt från design, förvaring och kläder.

muji åhlens city

Vad är det man ska spana in lite extra när man är på Muji då?
Butiken är nämligen ett litet mecka för dig som gillar skönhetsprodukter då de har ett stort utbud av smart förvaring.

förvaring muji
Heaven!

Jag vänder mig alltid hit när jag ska strukturera i frilansväskan eller planera resor med flytande produkter. Här hittar du…

reseförpackning smink

…verkligen smarta lösningar för alla typer av produktformulas: kräm, flytande, pulver etc..

Pennskrin Muji kajal
Dessa pennskrin är perfekt för kajaler!

Igår fyllde jag på mitt förråd med askar till mina pennor som ligger i frilansväskan. Ordning och reda gillar vi och dessa pennskrin funkar utmärkt! Dessutom är jag ett stort fan av deras akrylboxar som jag förvarar allt mitt privata smink i:

Läs om dessa här: Smart sminkforvaring så organiserar du din makeup

smala tops makeup

Ett annat tips är deras smarta mini-tops som är kanon för makeupen! De finns även i refill-form och vill man kan man även få dem i en svart variant.

De har också en härlig “Allt i ett kräm” som jag doftade på igår och ett paket med makeup svampar för den som gillar att applicera makeupen på det viset!

hudvård Muji
Jag hade faktiskt ingen aning om att de hade hudvård i sortimentet. Det borde man kanske testa. Alla förpackningar är extremt enkla så förhoppningsvis har de lagt krut på innehållet (de brukar ju vara kända för just det i Asien).

linne utan sömmar

Till sist. Muji är också väldigt omtyckta för sina resväskor, sitt breda pyjamassortiment och sitt utbud av snygga (och sköna) myskläder! Det vita linnet ovan utan sömmar (!) är också en liten snackis. Ska testas dessa under nästa besök!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar