Vid det här laget är jag nästan säker på att du hört talas om den välkända Shape Tape concealern från Tarte. Inte? Läs om den på länken! Nu lanseras också en spännande vårnyhet, Shape Tape Glow Wand, en flytande “eye lift” som komplement!

Shape tape glow want

Tarte utökar alltså sitt sortiment med den nya produkten Shape Tape Glow Wand i vår! Om du använt deras tidigare Shape tape concealer så vet du att den är extremt täckande och kan därför upplevas en aning torr på vissa. Tarte har lyssnat på konsumenten och kompletterar därför sortiment med en ny innovativ produkt som man kan använda ensam eller tillsammans med concealern för att göra den ännu bättre.

shape tape glow wand concealer

Vad är Shape tape Glow Wand för något?
Detta är en flytande multiprodukt som fungerar lite som en brightener/glow/highlighter i ett. Den ljusar upp, blurrar och jämnar ut ojämnheter i huden.


Jasmine (@pixijasmine) jobbar för Tarte Cosmetics i Sverige och reser runt och utbildar för dem. Väldigt kunnig tjej och vet allt om märket. Kikade lite närmre på Glow wand när jag var på Sephora i veckan!

Hur använder man Shape tape Glow Wand?
Shape tape glow wand kan användas på olika sätt:

• under eller över Shape tape concealer för en mjukgörande och upplyftande effekt!
• ensam som en tunn mjukgörande och luminescerande kräm som ljusar upp
• mixad med en ansiktskräm eller primer för en “all over glow” look
• som en highlight på partier du vill framhäva

glow wand tarte

Vad innehåller den?

Shape tape glow är vegansk och innehåller i stort sätt samma ingredienser som Shape tape concealer plus porcelain flower extract:

Porcelain flower extract: Innehåller naturliga antioxidanter och är känd för att ha en lugnande och mikrocirkulations effekt medan den ljusar upp huden.
Sheasmör: Hjälper till att behålla hudens elasticitet.
Mangosmör: Vitaminrikt smör från mangofrön som är fuktgivande och skyddar mot fria radikaler.
Lakritsrot Extrakt: Har en förmåga att ljusa upp mörka partier.

swatches shape tape glow

Vilka nyanser finns den i?
Just nu finns den i 5 nyanser här i Sverige men i övriga världen 8 (om inte jag minns fel). Här hittar du dem nuvarande nyanserna:

Från vänster: Sunbeam, Alight, Aglow, Agleam, Auroral

wand tarte cosmetics

Vad tyckte jag om produkten?

De har precis lanserats i butik så jag har inte hunnit testa produkten under en längre tid än. Mitt första intryck är i alla fall positivt och jag får en liten flashback till en liknande produkt som jag använder väldigt mycket och nämnt vid ett x antal tillfällen här på bloggen (men som är på burk). Dessa två produkter fungerar nästan likadant men Shape tape glow want är definitivt tunnare i konsistensen så jag måste testa!! Jag återkommer med recension.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar