Vill du starta varje dag i December med att öppna en skönhetskalender fylld med lyxiga överraskningar? En julkalender med beauty tema är ju inte helt fel! Den perfekta presenten till dig själv eller någon du älskar! Årets bästa adventskalendrar är …

julkalender skönhet 2020

Det gäller att agera snabbt om man vill lägga vantarna på årets upplagor av skönhets julkalendrar! Förra året var det nämligen flera upplagor som tog slut redan i Oktober. Nedan hittar du tips på dem hetaste versionerna 2020 som står på önskelistan (utan inbördes ordning)!

(Inlägget uppdateras i takt med varumärkenas releaser)

julkalender bareminerals

1# 24 Days Of Clean Beauty Advent Calendar | Bareminerals

Nu är äntligen Bareminerals kalender släppt! Det är en av dem kalendrar som jag faktiskt sett mest fram emot då jag använder väldigt mycket av deras produkter privat!

Adventskalendern är fylld med 24 hudvårds- och makeup produkter i ministorlek – från gamla godingar till helt nya produkter … så det är en perfekt investering om du aldrig testat märket då du kan testa och lära dig massor om sortimentet under alla dagar i December!

Pris | 1595 kr (Innehåller produkter till ett värde av 3250 kr) >>Du hittar kalendern här<<

skincity julkalender

2# The Skincare Calendar 2020 | Skin city

Vi börjar med Skincitys åtråvärda adventskalender som alla skönhetsjunkies slåss om varje år! Julkalendern säljs alltid slut på några timmar och årets version lär ju inte vara mindre populär.

Årets kalender heter The Skincare Calendar 2020 och är en puderrosa beautybag i en läderimitation, fylld med professionell hudvård från Skincitys sortiment. Kalendern innehåller 25 luckor (små tygpåsar) och bjuder på hela 30 hudvårdande produkter i travel eller full size (Yes, du läste rätt, vissa luckor innehåller fler än en produkt).

I kalendern kommer du kunna hitta både bästsäljare och en hel del annat från bla:
Babor, Biodroga MD, By Wishtrend, Clarins, Codage, Decléor, Dermaceutic, Dermalogica, Dr. Barbara Sturm, Dr. Ceuracle, Filorga, Hyggee, Instytutum, Joanna Vargas, Klairs, Make p:rem, Makethemake, Maria Åkerberg, Medik8, Oskia, Paula´s Choice, Sensai, Skincity Essentials, Skincity Skincare, Tata Harper & Verso Skincare.

Lansering | Kalendern släpps endast online: 14 oktober kl 10:00 >>här på Skincity.com<< Först till kvarn! SLUTSÅLD! (Tips! Spana in Hudotekets liknande version längre ner)

Pris | 1499 kr (Innehåller produkter till ett värde av 4800 kr)

3D Adventskalender Rituals

3# 3D Adventskalender | Rituals

Rituals vackra adventskalender bjuder alltid på ett fantastiskt bra innehåll för hem, kropp, sinne och själ! De överträffar verkligen sig själva varje år när det kommer till design och till denna säsong kommer kalendrarna i två olika versioner och dimensioner.

Först ut har vi 3D versionen
… som kommer i form av små hus som bildar en liten julby fylld med ett lite lyxigare innehåll. Adventskalendern innehåller exklusiva produkter i form av minidoftstickor, Anti-Aging Serum, Eau de Parfum, miniljus och mycket mer. Varje söndag får du dessutom öppna “dörren” till ett specialdesignat adventsljus i miniversion!

Pris | 980 kr  (Innehåller produkter till ett värde av 1575 kr) >>Du hittar den här online<<SLUTSÅLD!

2D Adventskalender rituals

Version nummer två, 2D kalendern

… Kommer i en lite mer klassisk design och innehåller även den 24 mysiga överraskningar för kropp och hem. I kalendern kan du bland annat hitta miniduschskum, handbalm och miniljus som definitivt kommer pigga upp dig varje dag fram till jul!

Pris | 650 kr (Innehåller produkter till ett värde av 1305 kr) >>Du hittar den här online<<

ysl julkalender 2020

4# Advent Calendar 2020 | Yves Saint Laurent

Är du ett YSL-fan? Det är jag och om det är någon skönhetskalender jag vill lägga vantarna på i år så är det årets upplaga från Yves Saint Laurent! Årets adventskalender från YSL innehåller som alltid lyxiga överraskningar och ikoniska produkter, smidiga för att ha med i väskan, dag som natt.

I kalendern hittar du 3 stjärnprodukter, 20 miniatyrer och 1 star charm och om du vill ha koll på exakt vad som ligger där i så kan du se hela innehållslistan på länken nedan. Jag älskar varenda lucka i den här kalendern och den kommer hamna långt upp på min önskelista i år!

Pris | 2900 kr (Innehåller produkter till ett värde av ? kr) >>Du hittar Advent Calendar 2020 här<< 

 

sephora adventskalender

5# Advent Calendar | Sephora

I år har Sephora satsat på en julkalender i premium design med 25 lådor (återvinningsbar) som kan användas till förvaring. Sephora Favorites Advent Calendar 25, blev en liten hit förra året och passar dig som är intresserad av att upptäcka populära på den internationella skönhetsmarkanden som inte alltid är så lätta att få tag i.

I kalendern hittar du bla produkter från Huda Beauty, Pixi, Sunday Riley, Pat McGrath Labs mm.

Pris |  1595 kr (Innehåller produkter till ett värde av 3460 kr>>Du hittar Sephora Favorites Advent Calendar här<<

julkalender glossybox

6# Advent Calendar 2020 | Glossybox

Vill man sätta lite guldkant på vardagen i December så kan man spana in Glossybox som också gett sig in i Adventskalender-djungeln! I år erbjuder dem en kalender som innehåller produkter till ett värde på hela 5300 kr! Till skillnad från deras vanliga prenumerationstjänst säljs den här boxen som en engångsbox, så du behöver inte prenumerar för att få tag på den. (Boxen är otroligt fin i verkligheten!)

I kalendern hittar du både makeup och hudvård från varumärken som bla Fenty Beauty by Rihanna, Avant Skincare, Hey Honey, Iconic London och många fler.

Pris | 999 kr (Innehåller produkter till ett värde av 5300 kr) >>Du hittar julkalendern här<<

mac julkalender 2020

7# Boom Boom Wow Complete Advent Calendar | MAC

Letar du efter en inspirerande julkalender till den makeup-tokiga? Då kan du räkna ner December dagarna med Mac’s version som äntligen finns tillgänglig! I boxen hittar du noggrant utvalda favoriter, i bra färgval som kommer få vilken makeupjunkie som helst att smälta! Otroligt fina produkter som kommer passa utmärkt att sminka sig med under vinterns festligheter!

Pris | 1700 kr (Innehåller produkter till ett värde av 3140 kr) >>Du hittar julkalendern här<<

julkalender hudvård

8#  24 dagar av skönhet | Hudotekets Julkalender 

Om du inte hann införskaffa dig den populära julkalendern från Skincity och är ute efter den där hudvårdsmixen för att lära dig mer? Ja, då ska du spana in Hudotekets egna julkalender som släpptes 14 okt! Det är deras första kalender och luckorna varierar mellan mini-storlekar av dyra bästsäljare och favoriter i ordinarie förpackningar. Man får en salig blandning för både ansikte, hår och kropp. Lucka 18 och 20 blev man väldigt glad för och jag gillar boxarna för det innebär att man kan pilla ner fler saker i dem om du vill ge bort den till någon!

Pris | 1495 kr (Innehåller produkter till ett värde av 5380kr) >>Du hittar julkalendern här<<

 

julkalender clinique 20209# Advent Calender 2020 | Clinique

För den som vill fokusera på hudvård och är ett mega fan av Clinique så ska man passa på att norpa deras kalender i år! I julkalendern får du möjlighet att testa på deras 3-stegsrutin, prisbelönta fuktkrämer, bästsäljande läppstift och i någon lucka väntar bla deras populära makeupremover och massa mer såklart! Kanon för dig som vill passa på att testa runt i Clinique sortimentet!

Pris | 865 kr (Innehåller produkter till ett värde av 2494 kr) >>Du hittar julkalendern här<<

nyx julkalender 2020

10# Diamonds & Ice Please 24 Holiday Countdown Calendar | Nyx Professional Makeup

Är man en makeup-lover så ska man spana in Nyx professional makeup’s julkalender i år!

I kalendern hittar du 24 smarriga överraskningar i form av ikoniska bästsäljare i mini- och fullformat. Njut av glowprodukter, skuggor och gloss!

Pris | 799 kr (Innehåller produkter till ett värde av ? kr)  >>Du hittar kalendern här<<

Julkalender skönhet lyko

11# Adventskalender 2020 | LYKO

Förra årets kalender från återförsäljaren Lyko var en av de bästa jag hade hemma! De överraskade rejält med fina innehåll och en stor fin förvaringsbox. I år har de tänkt lite mer hållbart och har lanserat 3 olika jul kalendrar för olika smak och tycke!

Version 1: Adventskalender Luxury!

I den första versionen kan du hitta 24 påsar med rejäl hudvårdslyx då de samlat några produkter från de allra dyraste och populära varumärken som de har under Lyko-taket. Med förra årets innehåll i bakhuvudet förväntar jag mig en riktigt härlig kompott! Dessutom går själva beauty bagen som den kommer i att använda till annat!

Varumärken som ingår: 
Babor, Camilla Pihl, Clinique, Comfortzone, Compagnie de Provence, Darphin, Davines, Dermaceutic, Dr. Anker Stjerne, Elixir, Ellwo, Jabushe, James Read, Jorgobé,  K. Lundqvist, Loccitane, Lyko, Mádara, Maria Åkerberg, Rituals, Skintology, Wella och Xlash.

Pris | 1499 kr (Innehåller produkter till ett värde av 4500 kr) >> Du hittar Adventskalender Luxury här! <<

lyko jul kalender
Version 2: Adventskalender Starshine!

Lyko har också tagit fram en lite mer prisvänlig version som innehåller en riktigt fin blandning av kroppsvård, hudvård, makeup, nagellack, parfym, hårvård och en massa andra överraskningar som du inte ens visste att du behövde! Även denna kommer i en beauty bag som går att använda till annat!

Varumärken som ingår:
Ardell, Dermalogica, Emma S, Estelle&Thild, Goldwell, Isadora, James Read, K-Beauty Secrets, L.A. Girl, Lea, Lyko, Maria Åkerberg, MAC Cosmetics, Miss Kay, OFRA, OGX, OPI, Rituals, Urban Decay och Urtekramde

Pris |  599 kr (Innehåller produkter till ett värde av 2500 kr) >> Adventskalender Starshine! << SLUTSÅLD!

lyko julkalender man
Version 3: Adventskalender Hey MAN!

Självklar ska du som man också kunna köpa/få en schysst kalender i år! Lyko har tagit fram en version som ser till att du är ren, len, fixad, plockad, noppad och mer åtråvärd än någonsin på julafton!

Varumärken som ingår: 
Arran, Babor, Beard Monkey, Carl&Son, Creightons, Jorgobé,  Lea, Luxe de Provence, Lyko, Maria Åkerber, Masque Bar, Morgan´s, No Hair Crew, Nuberu, Paste del Capitano 1905, Raw Naturals, Rituals, Sebastian Man,  Urtekram och Zlatan Sport

Pris | 799 kr (Innehåller produkter till ett värde av 2800 kr>> Adventskalender Hey MAN! << – Jolly Wishes from Lyko

kalender kicks 2020

12# Beauty Advent Calendar 24 Days of Beauty | Kicks

Vill man inte lägga en allt för stor peng på en adventskalender men ändå vill få en bra mix av produkter så kan du spana in Kicks egna julkalender i år. I kalendern ligger en blandning av Kicks egna produkter i form av nagellack och makeuptillbehör till hud och hårvårdsprodukter från bla Atelier Rouge, BUDGIE, Continu, FLAER, MON|SUN och Skin Treat mm. En enkel men underhållande kalender som kommer i en superfin rosa förpackning och är värd sitt pris!

Pris | 549 kr (Innehåller produkter till ett värde av 1700 kr)  >>Du hittar Kalendern här<<

 

 

13# 2020 Advent Calendar | Molton Brown

Om du gillar dofter och texturer så ska du skämma bort dig själv eller någon du tycker om med årets lyxiga upplaga från Molton Brown! Den eleganta kalendern är inspirerad av glamouren på 20-talet och har en skimrande holografisk design som är försedd med magneter och öppnas från sidan.

I kalendern hittar du 24 väldoftande gåvor, nyheter som bästsäljare, som kommer göra succé i vilket badrum som helst!

Pris | 2000 kr (Innehåller produkter till ett värde av 3420 kr)  >>Du hittar 2020 Advent Calendar här<<

diy julkalender

14# DIY Advent Calendar The x-mas countdown | Essence

För dig som vill ha lite mer kontroll över dagarnas innehåll i kalendern kan du med hjälp av Essence upplaga dela upp gåvorna hur du vill. Det här är nämligen ett Do-It-Yourself kit där du får påsar, siffror och produkter separerade så att du kan packa dem själv eller fylla påsarna med fler gåvor eller personliga budskap! Smart va!

I kalendern hittar du 24 vackert designade papperspåsar, 24 numrerade dekaler och produkter för ansikte, ögon, läppar och naglar!

Pris | 420 kr (Innehåller produkter till ett värde av 600 kr)  >>Du hittar kalendern här<<


Fler skönhetskalendrar kommer upp inom kort!
(Inlägget uppdateras i takt med varumärkenas releaser)

 

makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

4 Kommentarer

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Hej! Ja det är faktiskt en på gång från Bareminerals men den lanseras först i mitten av November! Kram Lina

Skriv en kommentar