Letar du efter en tunn concealer som täcker mörka ringar men som inte lägger sig i vecken? Idag ska vi bekanta oss med en ny flytande concealer, Hyaluronic Hydra-Concealer, som just nu briljerar på skönhetsmarknaden!

bästa flytande concealer

Vanligaste concealer problemet

Att hitta rätt concealer under ögonen kan vara en av de svåraste smink-utmaningarna du kan stöta på. Oftast för att en concealer både kan bli för tjock, torr och lägga sig i linjerna eller för att den kan bli alldeles för tunn och inte täcka tillräckligt bra. Känner du igen dig?

I takt med att skönhetsprodukterna blir allt bättre blir dock uppgiften allt lättare! En av de absolut bästa concealers på marknaden just nu, kommer tex från By Terry och heter Hyaluronic Hydra-Concealer. En produkt du inte får missa!

bästa concealern 2021

Samma geni som bakom världens mest ikoniska makeupprodukt

Terry de Gunzberg, som är grundaren till By Terry (ett av mina favoritmärken), är sedan innan känd för att tagit fram en av världens mest ikoniska makeupprodukter, concealern Touché Éclat från Ysl. Detta är en tunn, ljusreflekterande concealer med hylsa och pensel som var alldeles revolutionerande när den kom. Idag driver Terry sitt egna märke och har de senaste åren tagit fram flera fantastiska produkter som ligger i min sminkväska, bla den här nya concealern!

Hyaluronic Hydra by terry

Den bästa flytande concealern på marknaden just nu

En av By Terrys styrkor, om du frågar mig, är att ta fram hudvårdande makeup med ultra fin finish och formulas som sitter! Därför blev jag lyrisk när de i år lanserade en ny concealer i deras Hyaluronic Hydra-sortiment, en fantastisk serie produkter med Hyaluronsyra!

Hyaluronic Hydra-concealer kommer i en smidig förpackning och kombinerar den suddiga effekten från en concealer med hudvårdande ingredienser förstärkt med hyaluronsyra!  Formulan är viktlös, ger fyllighet, jämnar ut och göra det känsliga ögonområdet fastare (hästkastanj). Samtidigt bidrar den långsiktigt till att ljusa upp mörka ringar och ta bort tecken på trötthet. Formulan är byggbar och otroligt dryg!

Hyaluronic Hydra-Concealer swatch
200 är min vinter/vårfärg medan 300 är min vår/sommarfärg.


Vilka nyanser kommer Hyaluronic Hydra-Concealer i?

Hyaluronic Hydra-Concealer kommer i 6 nyanser (100-600). Färgerna är auto-anpassningsbara vilket innebär att dem passar alla hudtoner och hudtyper. Tyvärr har jag bara hunnit få hem de ljusa färgerna. Kompletterar med de mörkare inom kort. Jag själv pendlar mellan 200 och 300. 200 använder jag om jag vill ha en uppljusande effekt och 300 när den ska smälta in mer (den kommer troligtvis bli min sommarfärg).

Hyaluronic Hydra concealer

Linas recension |
Jag är sedan tidigare ett stort By Terry fan då de alltid levererar kvalité! En av de produkter jag använt mest är faktiskt deras tidigare flytande concealer, som var en “bättre uppföljare” till Ysl’s ikoniska Touché Éclat. Om du frågar mig så tycker jag Touché Éclat är alldeles för tunn och sällan täcker det jag vill täcka så By Terrys variant, som hon släppte för sitt egna märke, var markant mycket bättre då den var mer täckande! Hyaluronic Hydra-Concealer är den nya stjärnprodukten som ersätter den tidigare versionen och detta är något helt nytt. Jag älskar den! Den gör allt man vill att den ska göra. Den vårdar, ger fukt, ljusar upp och blurrar ut samtidigt som den täcker. Det bästa av allt? Den sitter och är otroligt dryg. Så klicka ut mindre än du tror. Jag upplever dessutom att jag inte behöver fixera den med puder, den sitter ändå. Förpackningen gör det dessutom busenkelt att använda den så den kommer passa både den nya och den erfarna sminkaren! Det är verkligen den bästa flytande concealern jag ägt och värd varenda krona!

Pris | 385 kr / 5,5 ml  >>Du hittar Hyaluronic Hydra-Concealer här<<

 


Om du är ute efter en liknande concealer i budgetklass? Läs: LYX VS BUDGET | CONCEALER

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

12 Kommentarer

 1. Låter ju toppen. Men dyr. Men gillar verkligen detta märke. Mvh Maria. 😊

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Det är den värd, delvis för kvalitén på formulan då resultatet blir så bra men också för att den är så smidig och dryg! Den är även billigare än Touché Éclat (en 10:a) MEN då har den också mer innehåll!

   Vill du ha ett “snarlikt” budgettips så klicka på länken i slutet av inlägget. Dock är resultatet hästlängder dem emellan!

 2. Ska man använda concealer efter man haft på foundation eller innan?

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Bra fråga! Jag hade undvikit foundation helt och hållet runt ögonen och endast använt concealern 🙂 Jag brukar lägga foundation först och sen concealer 🙂

 3. Hej bästa du! Jag älskade pürs rouge Kinky som desvärre utgått från sortimentet och letar efter en ny ersättare. Har du några tips på vilken som skulle kunna vara lik? 🤗

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Hej T! Åh, vad svårt, jag har tyvärr aldrig använt den själv så vet inte om det finns någon snarlik ersättare. Så trist när saker utgår men då får du chansen att hitta något nytt som kanske blir ännu bättre 🙂 Lycka till!

 4. Hej!
  Tack för bra info! Ska beställa genast. I dagens läge använder jag en concealer från bare minerals i färg medium. Väldigt täckande till mina extremt blåa ringar. Min hudterapeut säger att den inte täpper till porer och sen har jag fått för mej att alla andra gör det och vågar inte prova haha. Hur är byterrys? Jag har lite lätt gul hudton vilken färg kan passa? 🤗

 5. Hej!
  Superbra recension 🙏🏼 Har använt föregångaren By Terry Touche Volutee i flera år men ska genast beställa den nya versionen. Vilken färg ska jag ta på hyaluronsyra hydra concealern om jag använder NR 2 Cream i touché volutee?

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Hej Martina! Vad roligt att du gillar inlägget. Jättesvårt för mig att säga då jag inte har koll på nyanserna på Touché volutee. Det lättaste är nog om du jämför den du har med swatchens ovan i inlägget. 🙂 Allt gott! Lina

 6. Hej! Blev så sugen på att testa denna. Undrar vilken av nyanserna 200 eller 300 som du swatchar på bilden med din hand och concealern?

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Vad roligt att du blev sugen på den. Den är fantastisk! Hm, jättesvårt att säga, då det är så länge sen jag tog bilden men tror faktiskt det är nr 100!

Skriv en kommentar