INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, KICKS, SEPHORA & SKINCITY

I Månadens favoriter denna gång hittar du två stora produktgrupper istället för 3 specifika produkter. Ett helt nytt hudvårdsmärke har nämligen tagit sig in i mitt badrum och en välanvänd palette har gjort comeback i privata sminkväskan. Varmt välkomna, här kommer Septembers favoriter!

1. Bigelius Skincare | 2. Ambient Lighting Palette 

Vad innebär Månadens Favoriter? Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

Fler produkter använda i looken:

Hudvård:
Bigelius Skincare (Lyko)

Bas:
Neo Nude Foundation Nyans 4,25 (Kicks)
Under Eye Brightening Corrector 01 Fair/Light (Lyko)
1Fair N Concealer (Lyko)
Bare Pro Light 27 neutral (Lyko)

Ambient Lighting Paletten (Diffused Edit)
(Sephora) – (Euphoric fusion(skincity),Diffused light(skincity) Luminous Bronze light(skincity) )
Ögon:
Liquid powder  eye tint (Skincity)
9R Bronze Metal Artistry Palette (Kicks)
High Impact Zero Gravity Mascara Black (Lyko)

Ögonbryn:
Ögonbrynvax Taupe Depend (Lanseras snart)
Gimme Brow+ Volumizing Pencil 2.5 (Sephora)

Läppar:
Contour And Fill Lipliner Sligthly Jade (Kicks)
Phantom Volumizing Glossy Balm Trace 105 (Sephora)

Borstar:
Shade & Diffuse Eye Brush(Lyko) favorit till concealer
Limited Edition 3.0 Flat Angled Foundation Brush Artist Collection (Kicks) – Använde denna till rougen
V115 Detail Setting Powder Brush  (Kicks) – Till puder och settingpuder 
V106 Precision Blush Brush (Kicks) – Till solpuder
Limited Edition 3.0 Angled Concealer Brush Artist Collection (Kicks)  – Till ögon

månadens favorit bigelius1# Bigelius skincare

Det här varumärket satsar extra mycket på Anti-pollution och det unika med just deras produkter är att de just nu är ensamma i världen med att ha luftföroreningsskydd i samtliga av sina produkter (2nd skin teknologi som lägger sig som en tunn osynlig hinna). Efter 2,5 veckors användning har produkterna fått stanna kvar i badrummet och DET är ett riktigt bra betyg med tanke på alla hudvårdsprodukter som kommer och går hemma hos mig. 

En doft som slussar mig rakt in i ett hotellrum

Mitt första intryck var att jag tokälskade doften och känslan produkterna gav på huden. De är verkligen så (!) behagliga på och doften får mig att känna som att jag står i ett hotellrum och hudvårdar mig innan läggdags. Förpackningarna är enkla men känns lyxiga och hela kitet gör sig väldigt snyggt i badrummet. Ingredienserna (bla niacinamid, tripeptider och hyaluronsyra) går i linje med vad vi alla vill ha i hudvården just nu och produkterna verkar snällt och skonsamt på samtliga hudtyper.

Om du bara ska satsa på någon av produkterna?
Rengöringen, tonern eller facial misten – helt klart!

Så glad att jag kommit över det här märket och jag rekommenderar dom varmt vidare till dig som letar efter en bra hudvårdserie att följa!

Pris | Bigelius Skincare kostar från 225 kr-395 kr >>du hittar produkterna på Lyko.se<< 

Vill du veta mer om ingredienserna så läs mitt tidigare inlägg om Bigelius skincare här.

2# Ambient Lighting palette | Hourglass

Ambient Lighting palette från Hourglass har alltid varit en välanvänd produkt i min jobbväska men i början av September unnade jag mig en egen palette till min privata sminkväska. Yes, det kostade en slant men produkterna håller sådan kvalité att det är värt varenda öre. Denna älskade produkt har med andra ord gjort comeback i mitt liv och berikat hela September.

Ger huden en slät och svårslagen lyster 
Ambient Lighting är samlingsnamnet på en kategori av produkter i Hourglass sortiment som, med hjälp av en särskild teknologi (Photoluminescent-tech), fångar ljuset och filtrerar det för att förfina hudtonen samt ge en hälsosam lyster. Produkternas lyster är verkligen svårslagen för den lägger sig fjäderlätt på huden och ger en naturlig satin-finish som är omöjlig att beskriva. Den måste upplevas! Vill man ha en mer tydlig lyster ska ma välja dom Ambient Lighting produkterna som har ordet strobe i namnet.


Om du aldrig testat produkterna så är det någon av dessa 3 produkter du ska satsa på:

Ambient Strobe Lighting Rouge – utan tvekan det första du ska testa, för de är också mest använd bara tycker jag. Dessa finns att köpa som singelprodukter á 479 kr. Du kommer titta ner i produkten, kanske fingra lite på den och tycka att den känns mesig på handen men när den kommer på … Wow! Euphoric fusion (skincity) är min absoluta favorit och vill jag inte ha för mycket lyster väljer jag Mood Exposure (skincity)!

Ambient Lighting Powder – är deras bästsäljande finishing-produkt, vilket innebär att det är ett puder som används som sista steget i din sminkning. Alltså efter concealer, foundation och puder. Pudret suddar ut ojämnheter, porer och linjer samtidigt som den ger huden naturlig lyster. Min favorit är Diffused light (skincity) eftersom den är en aning gul och varm i undertonen vilket täcker rodnader.

Ambient Lighting Bronze
Deras bronzer är dyr men herregud va den blir magisk på huden!! Här har man kombinerat den ljusgivande effekten av Ambient Lighting Powder med pigment för att ge en djup men naturlig multidimensionell, solkysst ton. Jag använder Luminous Bronze light (skincity)!

OM man som jag vet att man kommer ha väldigt stor användning av alla dessa 3 ovanstående produkter så finns dom samlade i en palette: Diffused Edit. Just den färgkombinationen finns endast kvar i ett fåtal på Sephora eftersom de uppdaterat sortimentet med nya kombinationer. Antar att den jag har utgått. Skynda fynda på länken nedan!

Pris | Ambient Lighting Paletten (Diffused Edit)
hittar du för 819 kr på Sephora.se De nya färgkombinationerna hittar du här på Skincity för 699 kr.

Hoppas du får möjligheten att testa någon av produkterna! Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Hej!

  Har du tips på budget concealers, cc creams och foundations som inte sätter sig i linjerna? Hade uppskattat ett sådant inlägg.. Har stora problem med att min concealer sätter sig i mina linjer under ögonen.

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Ska ha i åtanken;) Tills dess så hat du massor av tips här på bloggen:) Kika igenom baskategorin så kommer du hitta produkter som passar. Kram

Skriv en kommentar