INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, SEPHORA, SKINCITY, BANGERHEAD, FEELUNIQUE

Om du precis hittat till bloggen så är det här ett inlägg du inte får missa. Varje månad tipsar jag nämligen om ett par skönhetsprodukter som jag rekommenderar varmt att testa och det är alltid det bästa av det bästa. Här har du mina handplockade favoriter från maj!

1. On-the-Glow Bronze BeachGlow (reklamlänk lyko) | 2. Hypnôse Nude Sculptural Palette (reklamlänk lyko) | 3. Anti Shine Mist SPF50+ (reklamlänk lyko)
Månadens Favoriter är produkter som jag älskar från första stund, använder extra mycket eller som blivit självklara för mig att använda i mitt jobb som Makeup Artist. Varje månad tipsar jag om det allra bästa i ett blogginlägg och ger sedan en muntlig genomgång i hur de används på min Instagram i storyn. Här hittar du kategorin Månadens favoriter så att du kan hitta alla produkter jag tipsat om.
månadens favoriter maj 2023


Produkter använda i looken:

Bas:
CC+ Nude Glow SPF 40 
neutral medium (länk lyko)
Fair 1N Concealer (länk lyko)
Glass powder loose rodial (länk lyko)
On-the-Glow Bronze BeachGlow + Warmglow (länk lyko)
Carnuba On-the-go blush and glow petal (länk skincity)

Ögon:
Eyeshadow base
(länk lyko)

Hypnôse Nude Sculptural Palette (länk lyko)
Colour Excess Gel Pencil Eyeliner Sick Tat Bro (länk lyko)
Hypnôse Mascara 001 Black (länk lyko)

Bryn:
Brow freeze Anastasia(länk Lyko)
Brow wiz Taupe (länk Lyko)

Fräknar:
Better Than Sex Mascara Chocolate 
(länk sephora)


Läppar:
On-the-Glow Bronze BeachGlow
(länk lyko)
Lip cheat Iconic nude (länk feelunique)
Fantastic Multi-use lips Sunstone (länk bangerhead)


1# On-the-Glow Bronze | pixi

Varje sommarsäsong förälskar jag mig i en ny bronzer och i år har utbudet av bronzers i krämformula varit något alldeles extra. Jag har testat så många att jag till och med skräddarsytt ett specifikt inlägg om alla mina krämbronzer favoriter. Men det är en rackare som lindat mig runt lillfingret i år: On-the-glow bronzer, ett smart bronzestick som du inte får missa!

Lättjobbad formula som ger ett solkysst glow

Pixi har alltså kompletterat sortimentet med fyra superhärliga bronzers på sticks som du enkelt kan svepa över kinden, kropp eller tom läppar för att få den där solkyssta och glowig looken! Sticket kommer i 4 olika färger, är berikad med massor av fukt (fruktextrakt, ginseng och aloe vera ) och den lena formulan fullkomligt smälter ner på huden. Jag har använt den mörkaste färgen, beachglow.


Swatchade nyanser On the glow bronze. Lånad bild från beautyandblonde.de

Applicering?

Jag har använt sticket direkt mot huden och sen blandat ut den med fingrarna. Självklart är det en smaksak men min rekommendation är att använda fingrarna för trixet, tycker jag, är att värmen från fingrarna gör pigmenten ännu mer följsamma och snygga! Krämsticket är krämigt men inte så pass krämigt att borsten gör det lättare. 

Pris | On-the-Glow Bronze BeachGlow (reklamlänk lyko) kostar 279 kr 19g

Bästa solskyd mist ansikte
2# Anti Shine Mist SPF50+ | La ROCHE-POSAY

Som ni vet sitter jag i Swedish beauty awards juryn och en av mina tilldelade kategorier under den senaste omgången var just solskydd. Jag har med andra ord testat en hel del solskydd (!) och har spetsat alla solskyddstentakler till max under det senaste året. Så när nyheterna för i år började skickas ut föll jag pladask för La roche-posays senaste tillskott i Antheliosserien.

Ett nytt solskydd för känslig hud som funkar även på fet hud med orenheter

Jag vet att ni är många där ute som har problem med att använda solskydd pga att huden blir fetare eller att ni får utslag. Då behöver du få hjälp med att hitta rätt typ av solskyddsformula som passar dig alternativt testa de nya solskydden för känslig och fet hud i La roche-posays Antheliosserie.


Leta efter den gröna randen/märkningen på framsidan! Dessa är två nya favoriter som ger ett högt skydd mot både UVB och UVA i ansiktet och är särskilt anpassat för ansiktet och den känsliga huden runt ögonen! 

1. Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+ |

Här har du en gelliknande textur som känns svalkande och uppfriskande på huden. Den är särskilt lämplig för en kombinerad till fet eller aknebenägen hud, eftersom den är oljefri och har en matt effekt. Den absorberas snabbt utan att lämna en fet känsla och fungerar väldigt bra som en bas under makeup!

Är du torr till normal i huden och letar efter en mer fuktgivande spf-kräm? Då rekommenderar jag istället  Anthelios Uvmune Ultra Cream SPF50+ (reklamlänk till lyko)


Pris | Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+  215 kr 50 ml (reklamlänk till lyko)

2. Anti shine mist SPF50+ |

Det här är en solskyddsmist som är idealisk att ha i väskan under dagen för den går enkelt att spraya på direkt i ansiktet, oavsett om du bär makeup eller ej. Den är med andra ord extremt bra som ett solskydd i sig men också som ett komplement om du använder en kräm vanligtvis. Den fungerar både på känslig hud men också på en fet/oljig hud. Den känns lätt på huden, ger en omedelbar fräsch känsla och upplevs semi-matt i sin finish. Den kladdar inte och upplevs varken oljig eller fet.

Är du torr till normal i huden och letar efter en mer fuktgivande spf-spray med lätt glowig finish? Då rekommenderar jag en tidigare favorit som jag fortfarande använder flitigt: Anti aging Facial Sun Mist SPF50+ (reklamlänk till lyko)

Pris | Anti Shine Mist SPF50+ 209 kr 75 ml (reklamlänk till lyko)

 


3# Hypnôse Nude Sculptural Palette |
Lancôme

Letar du efter en fin ögonskuggspalette att variera med i sommar så kan jag tipsa om en ny stjärna som tagit plats i min sminkväska,  Hypnôse Nude Sculptural Palette. Det är en liten dyrgrip men har du råd att lyxa till det så kan jag varmt rekommendera den för den här magiska texturen i kombination med bra pigmenten hittar du inte i den någon snäll budgetkategori. Där hittar du oftast starka pigment men i något torrare textur vilket inte alltid gör dem lika lätta att sudda ut. 


Varför jag gillar den?
För att den är så otroligt lätta att applicera och sudda ut! Skuggan glider ner på huden och de olika nyanserna är dessutom så lätta att blanda in i varandra. Paletten innehåller 5 nyanser av jordnära bruna toner som har inslagg av rosa, rost och aprikos vilket är så snyggt till både blå, bruna och gröna ögon. Att de är 5 och inte fler gör också att det är lättare att lära sig hur de kan användas i olika kombinationer som passar både till vardags och fest. 

Pris | Hypnôse Nude Sculptural Palette (reklamlänk lyko) kostar 279 kr

 

Är det någon av produkterna som du blev sugen på att testa? / Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar