Om du vill ha ett litet lyxigare julklappstips till personen som aldrig unnar sig en stund för sig själv så har jag testat nya 24K Gold från Peter Thomas Roth [klick]!

Den innehåller 24 karats rent guld och kolloidalt guld (guld som är finfördelat). Den hjälper till att lyfta och släta ut huden samt förse huden med en kraftfull lyster. Had to try!

För vem?
För mogen hud, eller för dig som vill ha en grym lyster i huden.

Aktiva ingredienser?
Den hjälper till att strama upp och släta ut ojämnheter i huden, reducerar ålderstecken orsakat av stress, fyller ut hyn, skapar lyft och framförallt tar fram lyster och glow i hyn!

– Rent 24 Karats Guld: Förser huden med en kraftfull och strålande lyster. Guld “låser in” fukt i huden och håller huden fast genom att behålla kollagenproduktionen på en jämn nivå och förhindra nedbrytningen av elastin.

– Kolloidalt Guld:
 Mer känd som en “aktiv komponent” av guld, hjälper till att lyfta, öka fastheten och bygga upp förlorad elastisitet.

– Koffein: En antioxidant som hjälper till att strama upp och forma huden synbart.

– Glycerin och Hyaluronsyra: 
Fuktbevarande komponenter som fyller ut huden och ger den en intensiv fukt genom att suga åt sig och behålla fukt från vatten i luften omkring oss.

– Peridot: En forntida grön ädelsten som är rik på magnesium, hjälper till att ge huden ny energi, förminskar cellnedbrytningen och minimerar ålderstecken orsakade av stress.

Hur använder jag den? Applicera ett generös och tjockt lager på huden. Låt masken sitta på i 5-10 minuter. Skölj noggrant av med ljummet vatten. Använd 2-3 gånger i veckan, eller så ofta som det finns behov!

Vad tyckte jag?
Jag gillade den! Den var svalkande och skön och jag som är känslig reagerade inte på den. Huden kändes spänstig efteråt men då jag bara hunnit prova den 2 ggr kände jag inte jätte skillnad på lystern men jag tror att man måste använda den ett par gånger innan man ser reultat. Jag ska fortsätta med den så jag hinner få lite glow innan nyår 🙂

Pris?
1055 kr 150ml

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar