ResorSydamerika

NEW YEARS EVE IN PUNTA DEL ESTE

Vi är alltså i Uruguay just nu, i semester staden Punta Del Este. Uruguay gränsar till Argentina och Brasilien så här pratas det både spanska och portugisiska! Folk säger att Punta. oftast jämförs som Syd Amerikas Saint Tropez men det är så mycket större och anses vara ännu mer “posh” än St Tropez.

Det är så fint här så man dör. Lätt en utav de finaste platserna jag varit på. De har verkligen allt; god mat, shopping, bra stränder, fantastiska solnedgångar, massor av fest och här kryllar det utav kändisar och ägare av stora stora företag. Man kan säga att här semestrar cream de’la cream folket.

Nyårsafton
Nyår spenderade vi tillsammans med massor av vänner på en hemmafest. Vi åt helgrillat lamm och firade 12 slaget med skumpa som säkert resten av världen gjorde. Kl 3 åkte vi vidare till en annan fest…eller ja fest och fest. Kändes mer som att hamna på en Cochella-festival! 2500 personer var där och festen höll på till 9 på morgonen! Herrejösses så slut jag var! Det blev en magisk kväll i alla fall och jag har träffat massor roligt folk som jag säkerligen kommer hålla kontakten med! Hoppas er nyår var härlig!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU