Makeup & Beauty Products

VELVET BEAM

SHADE

Igår skrev jag om kommande höst och vinterkollektionerna från Make Up Store… men måste bara påminna er om de är två godingarna ovan då jag hunnit jobba en del med dom nu. 

Velvet Beam Cashmere & Velvet beam Cotton, 385 Kr, är två stycken highlightingpuder från kollektionen Shade som alltså släpptes tidigare i år! Silverdosorna som är dekorerade med döskallehuvuden är så dö läckra! Dessa kan läggas med en kompakt borste för att få en någon glittrigare highlight effekt eller bara svepas på för ett lite mjukare resultat. Jag ska faktiskt ta och testa dom på locket också i morgon då det står sminkning på to-do listan! Trevlig torsdag på er!

/Yesterday I wrote about the upcoming autumn and winter collections from Make Up Store … but just need to remind you of the two beauties above now when I had had the time to work with them now.

Velvet Beam Cashmere & Velvet beam Cotton, 385 SEK, are two highlighting powders from the collection Shade released earlier this year! These silver boxes decorated with skulls are so gorgeus! These can be added to your makeup with a compact brush to get a glittery highlight effect or you can just swipe them on for a much softer results. I’ll actually try them out as eyeshadows tomorrow, I hope it works! Have a nice Thursday now!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU