Hudvård & Kroppsprodukter

Estee Lauder Advanced Night Repair

Jag ska vara helt uppriktig och erkänna att jag spanat på de här två dyrgriparna i massor av år då jag hört så gott om dom. Jag har däremot varit för snål för att testa då jag haft massor av annat att göra slut på i badrumshyllan först (smålänning som man är). Dessvärre tar ju nästan ingenting slut då jag testar så mycket haha men nu fick jag chansen att testa de små rackarna i ett samarbete med Bangerhead.se under denna månad (Se din rabattkod i slutet av inlägget!).


I’ll be completely honest with you. I’ve gazed at these two treasures in lots of years because I’ve heard so good about them. However, I have to admit that I´ve been too greedy to buy them when I’ve had plenty of other things to use in my bathroom cabinet first. They never run out, unfortunately! Haha.  However, I now I had the chance to try them out in a collaboration with Bangerhead.se during this month (You’ll find a discount code at the end of this post! Yay!). Please translate the rest of the post in your language. Love from Lina

 

Estee Lauder Advanced Night Repair

Här har vi alltså de tokhyllade serumen, Estee Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II och Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Complex II.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Vad är nu detta? Jo, detta är Estee Lauders #1 bästsäljande serum som tog marknaden med storm för många år sen. Sedan uppdaterade man serumet en aning 2014 (därav II i namnet).

Estee Lauder Advanced Night Repair

Formulan?
Den är baserad på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi och är deras mest avancerade serum hittills. 
Nyckelingredienserna är: Hyaluronsyra (fuktgivande); alger och jästextrakt (aktiverar celler) ; alkyl guanine transferase (Brightner)

Estee Lauder Advanced Night Repair

Estee Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

Tanken är att detta ansikts-serum ska reducera hudens ålderstecken och förebygga skador från negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV strålar. Hyaluronsyra hjälper till att påskynda den naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjuk, återfuktad och ser klarare och jämnare ut…

Estee Lauder Advanced Night Repair

Hur? Till Vem? Vad tyckte jag?

Det här persikofärgade serumet ska användas morgon/kväll under din vanliga fuktkräm. Den är oljefri och därmed lätt men inte rinnande och den sjunker in snabbt i huden utan att kännas fet. Oparfymerad, men doftar lite “medicinskt” i säg själv kan man säga. Tar ett par veckor för att man märker resultat (precis som kost och träning haha) så jag vågar inte uttala mig om skillnad än men huden känns super len so far!

Passar till alla hudtyper men idealisk tycker jag för 30+ som börjar ana torrhet och linjer. Dermatologisk och oftalmologiskt testad.

Pris? 985 SEK 50ml på Bangerhead.se (Läs mer här)

Estee Lauder Advanced Night Repair

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Complex II.

Ett kraftfullt ögonserum med avancerad reparerande teknik som snabbt går in i huden och hjälper den att förhindra ozonskador, samtidigt som den drastiskt minskar alla typiska synliga ålderstecken. Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II är intensivt återfuktande och hjälper huden runt dina ögon att se strålande, utvilad och silkeslen ut.

Hur? Till Vem? Vad tyckte jag?

Brukar vara svårt att ge en recension på “ögonkrämer” men tok gillar det här serumet då mina ögon inte svullnat upp (gör alltid det nästan av ögonkrämer.) Serumet ska användas morgon/kväll tunt runt ögonpartiet. Lägg inte för mycket utan var sparsam då huden runt ögonen behöver mindre än vad man tror! Passar till alla hudtyper. Väntar med spänning på hur huden känns efter lång användning. Brukar alltid sluta med ögonkrämer efter en vecka typ pga svullnad men hittills har det gått 2 veckor och jag är fortfarande in the game! Haha ska ge den längre tid innan jag kan säga mer om den. Vill du veta mer produkten eller om ingredienserna? Kika här!

Pris: 655 SEK 15 ml på Bangerhead.se (Läs mer här)

estee LaUder ADvanced night rePair

RABATTKOD: Spanat in någon skönhetsprodukt du är sugen på? Kila in på Bangerhead.se då du som läsare till det här inlägget får 100kr rabatt vid köp över 500kr med koden byou100.

Tusen tack för att du kilade in och läste! You keep me going! Stor kram Lina


*Inlägget sker i samarbete med Bangerhead.se. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter då jag själv valt ut produkterna i inlägget. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU