Hej på er! Här kommer lite behind the scenes bilder från förra veckan:) Det är ju inte alltid jag kan visa upp alla jobb jag gör då så mycket är hemligt och i förberedande syfte men i Fredags fotade vi bla pressbilder till Tv4:s nya reality-satsning Love Island”

Malin Stenbäck Love Island
Foto: Eric Josjö/Tv4 | Makeup/hår @makeupbylina

Har ni sett den brittiska versionen? Detta är ett program där ett gäng taggade singlar ska spendera tid på den Grekiska ön Korfu och under programmets gång bestämmer inga mindre än tittarna vad som ska hända genom att rösta i en app. Jag brukar så sällan se på denna typ av program…eller på tv i huvudtaget men har jag varit varit jobb-delaktig på något sätt så tycker jag det är lite kul att kolla och följa deltagare eller programledare. Tror faktiskt det kan bli lite kul det här! 🙂

På plåtningen fick jag göra makeup och hår på Tv- och Radioprofilen Malin Stenbäck (“PraktikantMalin”) som kommer vara programledare för Sveriges upplaga. Ni känner säkert igen henne från Bachelor eller från Mix Megapol där hon är en välkänd röst. Det var första gången vi fick jobba ihop och precis som väntat var Malin enormt härlig, genuin och fantastiskt trevlig. Ska bli så kul att följa henne!


Innan det kreativa kaoset börjat. 🙂

Tyvärr hann jag inte med att ta närbild på makeupen men Malin var verkligen ursnygg i mina favoritfransar Tête a Tête och posade briljant i röda läppar från Marc Jacobs. <3“Love island” har premiär i slutet av sommaren och direktsänds på TV4 Play varje dag i sex veckor. Spännande, nähä nu är de dags för nästa uppdrag… 😉 kram på er

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar