I Måndags när jag var på salongen och jobbade hajade både jag och min kund till då en magisk doft plötsligt spreds i salongen. En utav frisörerna bredvid använde nämligen Bedroom.Hair!

Kevin Murphy Bedroom.Hair

Produkten som doftade i hela salongen var Kevin Murphys stylingprodukt Bedroom.Hair [klick]. Wow, jag blev så tagen av doften så produkten fick följa med mig hem på studs för en recension!

Bedroom.Hair kevin

Bedroom.Hair | Kevin Murphy

Vad är det för något?
Bedroom.Hair är en lätt och flexibel hårspray som ger glans och stadga för att skapa textur och stadga för en ofixad look.

Till vem skulle jag rekommendera produkten? 
Fungerar egentligen på alla hårtyper, färger och texturer.

lockigt hår

Hur använder man Bedroom.Hair?
När jag frågade runt bland frisörerna så använder de helst Bedroom.hair när håret är helt nystylat och man vill “skita ner”det lite för att få en naturligt rufsig känsla. Det är precis så jag använt den! När det är nyduschat och fönat sprayar jag på det som en finishingspray på torrt hår. Delvis för doften men främst för att jag ska kunna tupera och rufsa till det. Tips! Var noga med att skaka den ordentligt och spraya den så jämnt det går i håret.

Bedroom.Hair

Ingredienser?
Bedroom.Hair är Sulfat- och Parabenfri och innehåller en hel del naturliga ingredienser:

  • Solrosfröextrakt – ger skydd och näringsämnen som är viktiga för hårets hälsa
  • Ingefäraextrakt – hjälper till att stärka håret samtidigt som det återfuktar och skyddar
  • Vegetabilisk Glycerin – skyddar håret mot fuktförlust
  • Vitt Te – ökar elasticitet och ger följsamhet och glans

HH Simonsens Rod VS4
De inåtvända lockarna gjorde jag med hjälp av HH Simonsens Rod VS4 [klick] (älskar!) 

Min spontana reaktion?
Om jag ska vara ärlig så har jag alltid haft en slags hatkärlek till Kevin Murphy pga deras dofter. De skiljer sig från mängden vilket är kul men ibland blir de för mycket. Jag har däremot 3-4 stylingprodukter från dem som jag älskar och använder från och till.

Bedroom.hair tog mig lite med storm. Jag visste ju inte ens att den fanns för en vecka sedan. Nu har jag använt den varje dag och jag är lite smått besatt av doften! Det jag verkligen verkligen gillar är att den ger flexibel stadga och textur UTAN att tynger ner håret. Jag har ganska så flygigt hår men blir det för tungt blir det fettigt direkt och jag måste tvätta håret dagen efter igen. Den här känns så lätt trots att den ger lite av en vaxig känsla.

kevin murphy

Kommer jag att använda den igen?
Eh, ja! Jag har som sagt använt den varje dag sedan den flyttade in så det kommer jag helt klart att göra!

Pris | 279 kr 235ml [Du hittar den här]

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar