För andra året i rad lanserar nagellacks märket Essie en midsommarkollektion framtagen endast för de nordiska länderna. Igår fick vi spana in nyheterna i Essie Midsummer Collection 2019 till sjöss!

Essie Midsummer Collection 2019

Det är inte varje dag man “firar midsommar” i Maj  men under ett par timmar fick vi återigen uppleva sommarkänslan lite tidigare. Midsummer collection förra året lanserades på Rosendalsträdgård, denna gång blev det ombord på en båt som gled runt i skärgården medan vi spanade på nyheterna.

essie midsummer

Sofi Fahrman, Essies ambassadör, var på plats och pratade om sina favoriter från kollektionen.

Essie midsummer collection 2019

Årets färger i Essie Midsummer Collection:

Stones n’ Roses
Summer soul stice
Let’s party
Flowerista
Cheers up
Sip sip Hooray

summer soul stice

Tre utav färgerna var lite extra fina enligt min egen smak men favoriten blev utan tvekan den sorbet gula nyansen Summer soul stice. Den har jag redan lackat på inför min semester nästa vecka!

Stones n' Roses

Favorit nummer två är en riktig Lina-färg!  Stones n’ Roses Så snygg!

Cheers up Essie

Den tredje färgen jag gillade var Cheers up ! Den var himla cool med sitt holografiska skimmer! Den kommer nog bli snygg att toppa ett lack med!

Essie midsommarlunch

Under eventet fick vi sedan lacka våra naglar med hjälp av tjejerna från Studio Frida Selkirk, göra våra egna blomkransar, äta jordgubbstårta och umgås! Tove, Sarah och Felicia förgyllde dagen lite extra.Sofi Fahrman

Det blev en superfin dag och det var så kul att återigen få träffa Sofi. Det har blivit en fin tradition att ses varje “midsommar” 😉

Vilken färg gillade du mest från kollektionen?

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Riktigt sugen på den gula! När kommer de ut i affärerna om du vet? ?

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Ja, den är så fin! Använt den massor redan:) Hm, tror redan den finns i butik om inte så finns den på nätet iaf! Kram

Skriv en kommentar