INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL SEPHORA, LYKO, NK, ÅHLENS, SKINCITY & CAIA

Och vips, så var september 2023 ett minne blott och 3 nya sminkfavoriter ska koras i Månadens favoriter. Vad sägs om ett läppstift som ger den perfekta nudelooken, en pensel som du garanterat saknar i sminkväskan och en färg på naglarna som tar din outfit till en ny nivå i höst? Välkomna!


1. Matte revolution lipstick pillow talk (länk NK)  | 2. Pro Triangle Concealer Brush (länk åhlens)  | 3. 926 Lights Down, Music Up
(länk lyko) 

Månadens Favoriter är produkter som jag älskar från första stund, använder extra mycket eller som blivit självklara för mig att använda i mitt jobb som Makeup Artist. Varje månad tipsar jag om det allra bästa i ett blogginlägg och ger sedan en muntlig genomgång i hur de används på min Instagram i storyn. Här hittar du kategorin Månadens favoriter så att du kan hitta alla produkter jag tipsat om.


Produkter använda i looken:

Bas:
Charlotte’s beautiful skin foundation 6 neutral (länk nk)
Original Liquid Mineral Concealer  2C (länk lyko)
Solar Infusion Cream Bronzer Seychelles (länk skincity)
Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color Daylily (länk skincity)
Hydra-Powder Tinted Veil N200. Natural (länk lyko)

Ögon:
Pro longwear Paint pot Groundwork (länk lyko)
Ombre black star 4 Bronze moon + Blonde opal (länk lyko)
Caia BronzerAntigua (länk caia)
12H Colorful – Eyeliner Pencil Cocoa (länk sephora)
Pillow talk push up lashes super black Mascara (länk nk)

Ögonbryn:
Brow Renew Enriched Eyebrow Shaping Gel no 2 (länk skincity)
Brow wiz  Medium brown (länk Lyko)

Läppar:
Matte revolution lipstick pillow talk (länk nk)
Lip Cheat läppenna (länk nk)

Nagellack:
926 Lights Down, Music Up (länk lyko)

1# Matte revolution lipstick pillow talk | charlotte tilbury

Charlotte Tilburys Pillow Talk-serie har äntligen lanserats i Sverige och jag har sedan innan en hel del favoriter som använts flitigt i frilansväskan och med tanke på att det numera går att få tag i produkterna enkelt i Sverige vill jag dela med mig av min absoluta favorit, Pillow talk-serien!

Pillow Talk är en universell nyans som passar alla hudtoner. Den är enkel att bära och ger en jättefin effekt. I serien ingår allt från läpprodukter och rouger till ögonskuggor, och det som verkligen imponerar mig är att nyansen finns i tre olika styrkor: Original, Medium och Intensive. Så oavsett om du föredrar en subtil eller intensiv look finns det något för dig.

Min personliga favorit är det ursprungliga läppstiftet i serien, som hela serien är baserad på. Jag använder det både i vardagen och när jag gör bröllopssminkningar. Jag bär den till allt, naturliga looks till mer sminkat.

Så är läppstiftet värt 400 kr?
Ja, det tycker jag. Prismässigt ligger läppstiftet i samma prisklass som YSL, vilket är en kär favorit. Utöver att jag älskar nyansen ger läppstiftshylsan en lyxig känsla i handen då den både är snygg och har lite tyngd i sig. Sen formulan! Den glider på på läpparna och ger en matt-finish, utan att göra dem torra. Det är en perfekt nudefärg som du kan använda året om men som kompletterar höstens alla bruna sminkningar.

Prisinformation |

Samtliga produktlänkar ovan går till NK, som har ensamrätt om produkterna för tillfället.

bästa concealer borsten

2# PRO TRIANGLE CONCEALER BRUSH | IDUN

IDUN Minerals Pro Triangle Concealer Brush landade hemma hos mig för bara några dagar sedan och jag var kvick som aldrig förr med att testa den i min egen sminkrutin. Jag är nämligen svag för bra concealerverktyg och den här var helt unik i sin form vilket gjorde det extra spännande.

Vad gör den speciell?
Den triangulära formen och klippningen av håren efterliknar nästan en fingerspets. Däremot går det inte att jämföra resultatet av en concealer som är applicerad med borste vs fingrar. Det blir skillnad! Att den är något spetsigare gör det också enkelt att skapa skarpa linjer samtidigt som det blir lätt att applicera concealer på de mindre områdena runt ögon och näsa. Den plana ytan ger mig också möjligheten att badda in produkten jämnt på huden och finishen blir så fin!

Så applicerar du fortfarande din concealer med fingrarna hemma? Testa att applicera din concealer med den här unika penseln istället! Det kommer hjälpa dig att få ett bättre concealer-resultat under ögonen.

Pris | Pro Triangle Concealer Brush brush kostar 199 kr och finns på bla Åhlens

Föredrar du en fluffigare borste under ögonen? Spana in min tidigare favorit concealerborste här.

3# ligts down, music up | ESSIE

Essie’s höstkollektion är alltid en höjdpunkt! Jag hittar alltid en eller två nyanser som jag förälskar mig i och i år var det inget undantag. I årets Essie Fall 2023 Nail Polish Collection, fanns det mycket riktigt en nyans som jag skulle kunna bära från oktober fram till jul!

Nail Lacquer 926 Lights Down, Music Up
Den här färgen är vid första anblicken en mörkbrun nyans men nyansen har också inslag av “reddish mauve”. Ska ja försöka översätta det till något mer begripligt så skulle jag beskriva nyansen som brun-röd-lila. Samma färg som min favorit kajal som jag har hemma. Den här varma färgen är SÅÅÅ snygg och är snäppet roligare än den klassiska vinröda som jag så ofta bär under oktober. Färgen känns trendig, fräsch och kommer vara ett sådant fint komplement till min höstgarderob. Finaste färgen på länge!

Pris | Nail Lacquer i nyansen 926 Lights Down, Music Up kostar 129 kr på Lyko.se

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar