ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR ÅHLÉNS OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Giorgio Armani tog mig med storm första gången jag testade deras silkeslena foundations. Det har blivit några av mina mest använda baser privat och i samarbete med Åhléns ska jag visa er nyheten Luminous Silk Concealer!

Luminous Silk concealer armani

När ryktet började gå att en concealer i serien Luminous silk var på gång har jag varit på helspänd! Som jag längtat efter den här produkten! Den skulle lanserats i Mars men pga den rådande situationen i världen har den varit något försenad till Sverige men nu är den här!

Luminous Silk foundation
Min kärlek till Luminous silk serien alltså! Basen skrev jag bla om i mitt inlägg “6 lyxiga basprodukter i sminkväskan”.

Lite bakgrund |
Rent allmänt är Armani otroligt omtyckta för både sina dofter och läppstift … men basmakeupen! Alltså wow! Baserna har en lyxiga textur, ger silkeslena resultat och du kan få din sminkning i en naturlig finish samtidigt som du kan få till mer täckning. Personligen är jag ett megafan av deras Luminous Silk foundation då den ger en subtil lyster (lyster utan att skrika glow), ger mediumtäckning och känns viktlös på huden. Jag har färgen 3.5 i den Vinter/Vår. Är den nya concealern Luminous silk concealern lika bra?

Varför jag gillar Luminous silk foundation:

  • Med Micro–fil™-teknologi för att skulptera dina drag och ge ljus åt hudtonen.
  • Ger medeltäckning och är byggbar (kan appliceras i flera lager)
  • Passar alla hudtyper

bra concealer 40 + 

Luminous silk concealer *Nyhet*

Vad gör Luminous silk concealer speciell?

“Formulan innehåller aminosyra, täckt med mineralpigment och är lätt att applicera. Den friska och lätta texturen smälter på huden och tillför lyster med byggbar täckning. Luminous Silk Concealer ger dessutom återfuktning i upp till 24 timmar.”

  • Passar alla hudtyper
  • Tillför subtil lyster under ögonen
  • Silkeslen textur som inte lägger sig i linjer
  • Ger medeltäckning och är byggbar (kan appliceras i flera lager)
  • Ger återfuktning 24 h

Luminous Silk concealer swatches


Vilken nyans på Luminous silk concealer ska jag välja?

I Sverige sträcker sig utbudet till 19 färger! Jag vet att ni är många som inte kan ta er till butik för att testa ut en bra färg så därför besökte jag de urgulliga tjejerna på Armani disken på Åhléns City för att swatcha färgerna åt er!

När du väljer nyans
Välj gärna en färg som är så nära din egen ton som möjligt men en nyans ljusare. På så sätt får du en uppiggande effekt. Man brukar säga max två nyanser ljusare annars blir den för vit.

Nummer 3 är den mesta sålda nyansen hittills i Sverige. Jag själv använder färgen 4.5 nu när jag är lite solkysst!

armani Luminous Silk concealer swatches

Min recension | Vad tycker jag om Luminous silk concealer?

Jag skulle säga att detta är en perfekt concealer för dig som är 35+ och uppåt! Varför? Den är inte allt för täckande men samtidigt kan du lägga ett extra lager (bygga upp den) om du vill ha den mer täckande! Texturen är så fin så den lägger sig inte i vecken! Men det bästa av allt är att den ger en himla fin lyster under ögonen som ger en fin reflektion under ögat. Inget skimmer utan en mjuk lyster som piggar upp! Den påminner lite grann om Becca Under Eye Brightening Corrector fast den liksom har en ton i sig! Jag tror det är därför jag älskade den från första stund! Jag har ju också tipsat er om Hourglass Vanish™ Airbrush Concealer som jag gillar men den här från Armani är mycket mycket tunnare och passar den mognare målgruppen respektive den målgrupp som vill ha det väldigt naturligt bättre! Samma sak med min älskade favorit Nars Radiant concealer som är täckande och krämig … Armani är mycket tunnare!

Pris | 405 kr 12 ml  >>Du kan beställa din nyans här<<

 

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. “Thanks” lady! We can absolutely not see a single shade number in that picture! Sadly it was absolutely useless.
    Shame.

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Hello you, very friendly reader! The shade numbers are very visable so I have no idea what you mean? Try to zoom the picture on your computer/mobile. 😉 Works fine from here and for others. Wish you a beautiful day!

Skriv en kommentar