Pat Mcgrath, är en av världens mest hyllade Makeup Artister och har under de senaste 20 åren varit en av de ledstjärnor som banat väg för både trender och framtidstänk i skönhetsvärlden. Nu är det officiellt, sminkmärket Pat Mcgrath Labs kommer till Sverige!


Brittiska Pat McGrath tilldelades under 2020 en DBE (Dame of the British Empire) av Drottning Elizabeth II, för sina tjänster inom mode- och skönhetsindustrin, liksom hennes gedigna mångfaldsarbete.

Ikonen Pat McGrath är en av vår tids mest inflytelserika Makeup Artister och är känd för sitt gedigna arbete backstage! Hon har gjort över 3500 visningar, över 450 Magasin-omslag och är en av dem som driver skönhetsvärlden framåt. Pat är en stor inspirationskälla för många i min bransch och varje år ser jag alltid till att spana in hennes looker på fashion week för att hänga med och kunna tolka de senaste trenderna!

Pat mcgrath sverige sephora

I april kommer Pat McGrath Labs till Sephora i hela Skandinavien och förvänta dig en hysteri! Produkterna är väldigt efterlängtade av många och jag själv har suktat efter att få testa hennes lyxiga produkter ända sedan märkes släpptes 2015. Då lanserades bara ett begränsat antal produkter som såklart gjorde succé och sålde slut i samma stund som dem lanserades. 2017 fick Sephora exklusivitet på märket och efter det har fler produkter tagits fram!

Prisklass?
Än så länge har vi inte fått nys om några priser men frågar du mig så tror jag garanterat att produkterna hamnar i premium klass!

Mothership Palettes Pat Mcgrath

Så vilka sminkprodukter från Pat Mcgrath ska du spana in lite extra?

I kulisserna håller jag just nu på att testa 3 av Pat’s absoluta bästsäljare som skickades ut i samband med pressdagen! Första intrycket är: Kvalité, pigment och lyx!!

Mothership Palettes
MatteTrance™ Lipstick
Dark Star Mascara

Utöver dessa guldklimpar så är jag toksugen på att få testa runt bland bassortimentet (foundations, concealer och krämprodukter överlag) men dessa får jag vänta på tills lanseringen i April.

Mothership Palettes

Mothership Palettes

I Pat Mcgrath sortimentet hittar man hela 7 olika ögonskuggspaletter (dock verkar det som att vi i Sverige får nöja oss med 2)! Varje palett rymmer 10 nyanser och ska ha maximalt med pigment och erbjuda fina finishar med glow och glans effekter,

swatch pat mcgrath

Att paletterna kallas för Mothership Palettes är ingen slump. Pat kallas nämligen för “Mother” i modevärlden, ett smeknamn som hon fått backstage efter att hon varit mån om både team och modeller bakom scenen!

MatteTrance™ Lipstick Pat Mcgrath

MatteTrance™ Lipstick

Detta är ett rikt pigmenterat läppstift som ger en ultra lätt och matt finish i en superfin förpackning! Lyx, lyx, lyx! Ska visa den på inom kort!

Dark Star Mascara Pat Mcgrath

Dark Star Mascara

Herre, vilket bra första intryck jag fick av den! Jag har faktiskt hunnit använda den i några dagar nu och jag fascineras varje gång av hur otroligt fin effekt fransarna får. Ska testas och utvärderas lite till innan jag säger: KÖP! För vissa dagar har jag varit något mörk under ögonen. Vill bara utesluta att det inte är mascaran som kletat av sig innan jag ev rekommenderar den. MEN borste, konsistens, hylsa … allt osar lyx och perfektion hittills!

Ser så mycket fram emot lanseringen i April! Någon specifik produkt du är sugen på? Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

6 Kommentarer

  1. Sååå spännande! 🙌🏽😀
    Vill testa deras foundations, concealer. Allt!
    Och att bara ha ett 💄 med den snygga hylsan 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Men, ja med!! Ska bli så kul att få se utbudet när det kommer till Svedala! 🙂

  2. Ohh ett sådant rött läppstift och jag är rustad till Max!
    Foundation tycker jag är svårt att hitta, så kommer spana in denna nya.
    Vi behöver lite lyx och flärd nu 🌸💝

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Om vi gör! <3 Ska bli spännande att få känna på texturen på den! Längtar!

  3. Petra arwiine Reply

    Du kommer älska hennes foundation, concealer, primer, puder, under ögonen pudret, och hennes borstar! Dom är magi, foundationen är super lätt med täcker och ger lyster, och concealern behöver du så lite av för att täcka och den är super krämig 😍😍😍😍

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Fantastiskt! Vad roligt att du gillar produkterna. Längtar sååå mycket! 🙂

Skriv en kommentar