Nu har det gått 4 veckor sedan senaste uppdateringen, vilket innebär att det bara är 55 dagar kvar till BF! 80% av graviditeten är alltså avklarad och nu börjar jag verkligen känna av att både kroppen och knoppen börjar förbereda sig på slutspurten.

Tiden mellan vecka 29 och vecka 33 har varit riktigt bra, även om det börjar bli allt tyngre och kämpigare. Jag har gått ner lite i tid på jobbet nu också då jag varit supertrött på dagtid. Kan det vara dem 2-3 toalettbesök per natt som börjar ta ut sin rätt? 🙂 Kroppen är liksom trött konstant nu men jag är jättetacksam för att jag fortfarande kunnat sova ut hyfsat bra på nätterna (mellan toabesöken då). Det som däremot varit en utmaning dessa veckor är alla hormoner som gjort sig påminda.


Innan har jag inte känt av dem så mycket, förutom att jag mått väldigt illa under större delen av graviditeten men nu har det varit tydliga humörsvängningar kan jag lova! Det är otroligt mycket känslor som bubblar upp och jag kan gå från skratt till gråt på några sekunder.


Jag är ju medveten om att det är just hormoner som spökar så jag försöker bara låta alla känslor få komma ut men det är inte så lätt alla gånger. Det är tur jag har en tålmodig sambo. 🙂

I vecka 31 började jag även på något som heter Magplasket, en träningsform för gravida i vatten! Jag har liksom inte kunnat träna som vanligt under graviditeten, knappt kunnat promenera så att få gå ner i en 32-33 gradig varm pool och göra anpassade övningar för en har varit ljuvligt! Varje pass har cirka 30 minuter vattenträning och sedan har man 30 minuter avslappning inklusive temasnack från barnmorskan som håller passet. På så sätt får man också lära sig mer och förbereda sig inför förlossningen. Varma rekommendationer!

Håller tummarna att jag får må så här bra sista tiden nu!
Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar