ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL SKINCITY.SE

Vad sägs om ett riktigt bra highlightertips inför vinterns festligheter? I veckan hittade jag nämligen en glowig nyhet från koreanska märket Cle Cosmetic som inte bara lyste upp November mörkret utan visade sig vara en riktig stjärnprodukt att ha i sminkväskan.

grym highlighter i krämform
Den vackra highlightern jag testat heter Essence Moonlighter Cushion (nyans Glinting buff) vilket är en fuktgivande essens som ger en subtil glow, utan massa glitter och lämnar en sån fin finish med lyster. Dessutom sitter den som berget när man väl applicerat den. Det noterade tom sambon efter att jag kom hem efter en hel arbetsdag (gott betyg med andra ord).

snygg highlighter
Highlightern kommer i en så kallad cushion-förpackning (kuddformat) så du behöver bara puffa lite lätt med padden för att få upp en liten mängd produkt som kommer räcka till båda kindbenen.

bästa highlighterHär har jag applicerat highlightern på kindbenen, näsan, läpparna och ögonen.

Då formulan är så vansinnigt fin i sin konsistens smälter den snabbt ner på huden, så lägg den med fördel direkt efter din foundation (inte ovanpå puder). Jag själv upplever inte att jag har behövt fixera den alls (vanligtvis fixeras krämiga produkter med puder) utan den torkar lätt och sätter sig som ett smäck!

Essence Moonlighter Cushion kommer i tre nyanser, se nedan från vänster:
Copper rose, Glinting buff & Apricot tinge


Wow, säger jag bara. Verkligen en av de bästa highlighters som jag hittills hittat i krämform. Varma rekommendationer!!

Pris | 349 kr och du hittar den bla på Skincity.se

Läs också: Bäst i Test | Vilken är den bästa highlightern?

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar