INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, SKINCITY, LOOKFANTASTIC, KICKS, SEPHORA, GLOSSYBOX

Funderar du på vilken julkalender du ska välja 2023? Då har du kommit rätt! I det här inlägget hittar du alla årets adventskalendrar inom smink och skönhet, som du behöver ha koll på – från exklusiva till budgetvänliga innehåll, alla fyllda med lyxiga överraskningar. Vilken skönhetskalender blir din favorit?

Vilken blir din favoritkalender i år? Nedan hittar du de mest hajpade versionerna. Bild: Rituals premium kalender 2023.

Tips på vad du ska tänka på när du väljer årets julkalender

  1. Varumärke | Välj ett skönhetsmärke som du verkligen gillar och som du kan stå bakom.
  2. Produktutbud | Jag vet, det är spoiler att kika vilka produkter som ingår i kalendern men för att du inte ska bli besviken kan det vara bra att kontrollera att de kommer passa dina preferenser och behov.
  3. Pris | Sätt en budget och hitta en kalender som matchar den.
  4. Produktstorlek | Se om produkterna är i full storlek eller i miniversioner.
  5. Recensioner | Läs recensioner och omdömen från andra kunder för att få insikt om kalenderns kvalitet.
  6. Hållbarhet | Om möjligt tänk på miljövänliga alternativ. Kanske kan kalendern återanvändas i hemmet?
  7. Leveranstid | Glöm inte att se efter om den levereras i tid för december, speciellt om du ska köpa den som en present.

Kom i håg! Vilken som är den bästa julkalendern med skönhet och smink är det i slutändan du själv som avgör. Vill du lägga vantarna på en av årets skönhetskalendrar så gäller det som alltid att handla snabbt, klicka därför på bevaka om de inte hunnit in i lager än, så får du meddelande om när dom kommer in!

(Inlägget uppdateras nästan dagligen i takt med varumärkenas releaser)

 

1# The Skincare Calendar 2023 | Skin city

Vi börjar med Skincitys åtråvärda adventskalender som alla hudvårdsjunkies slåss om varje år! Det är exakt därför skincity behöver vara extra mycket på tårna varje år när de tar fram sin julkalender. Årets upplaga är extra lyxig, med produktöverraskningar värda över 7000 kr! De har dessutom lagt lite extra krut på boxen i år, som är inspirerad av ett smyckeskrin, vadderad med en elegant, rosa interiör och exklusivt greige-färgat, präglat yttre. Produkterna kommer i 25 glansiga påsarar i djuprött som sedan kan återanvändas för smycken och andra favoritsaker i hemmet. Ett hållbart alternativ!

Det bästa med skincitys julkalender?
Mixat bra innehåll i både full size och travel size för den som älskar hudvård och vill testa det absolut bästa. Hållbar förpackning som både är snygg och praktisk att använda efteråt. Vill du smygkika på innehållet så har du alla produkter uppradade på deras hemsida, följ länken till skincity >>här<<.

När lanseras skincitys julkalender?
I år har inte lanseringen av julkalendern avslöjats (så nervkittlande) så det gäller att ha stenkoll.  >>Följ lanseringen av kalendern här <<

Pris | 1799 kr (Innehåller produkter till ett värde av 7004 sek)

2# Beauty Advent Calendar 2023 | Lookfantastic

Om du vill utforska spännande internationella skönhetsmärken som kanske inte nått Sverige än så är Lookfantastics adventskalender 2023 det perfekta valet. Denna kalender blir bara mer populär för varje år och stod för några av de absolut bästa innehållen förra året. Här hittar du bla produkter från älskade varumärken som Elemis, Espa, Medik8 Dr PawPaw, Sol de Janeiro, Origins, MAC, Rituals och många andra. I år innehåller kalendern 25 luckor med 27 produkter varav du i år kan hitta både snygga makeupborstar och 12 full size-produkter. VILL HA!

Lansering?
Går att förbeställa nu!

Prenumerera på Lookfantastic Beauty Box och få 160 kr rabatt på kalendern. Vill du inte prenumerera så får du 117 kr rabatt med koden FANTASTICLF till och med 30/9.

Pris | 1350 kr (Innehåller produkter till ett värde av 3289 kr) >>Du hittar kalendern på lookfantastic.se<<

3# Christmas Calendar 2023  | Bangerhead

Bangerheads julkalender sägs vara en av de mest prisvärda i år! Den exklusiva skönhetskalendern innehåller nämligen 12 fullstora produkter från toppmärken som Augustinus Bader, Dr Ceuracle, Klairs, Verso, R+Co, LH cosmetics, NAILBERRY, Urban Decay och By Bangerhead, samt 22 mindre produkter från hyllade varumärken som 111Skin, OUAI, Juliette has a gun, Skinceuticals och Dermalogica.

Kalendern är inte bara fylld med fantastiska produkter, den har också en ny design i form av en vegansk lädernecessär med 24 påsar som du kan använda för förvaring även efter jul. En av mina favoriter i år!

Lansering?
Släpps 25/9! Går att bevaka nu på länken nedan!

Pris | 1490 kr (Innehåller produkter till ett värde av 6500  kr) >>Du hittar kalendern på bangerhead.se<<

4#Holiday Calendar 2023  | Lh Cosmetics

Efter förra årets framgång har lh cosmetics sett till att göra årets julkalender 2023 ännu större och bättre. Den är dyr men den är riktigt bra! Vill man ha riktigt bra smink (har så många favoriter härifrån) och en överfylld kalender så ska man spana in denna, för kalendern är enbart fylld med full size produkter, bästsäljare och innehåller verkligen det mest eftertraktade. Dessutom hittar du en del extra överraskningar och aldrig tidigare sedda produkter i årets upplaga! Det du!

Lansering?
Finns tillgänglig nu!

Pris | 2795 kr (Innehåller produkter till ett värde av 7571  kr) >>Du hittar kalendern på lh cosmetics.se<<

Hudotekets julkalender 20235# Julkalender 2023  | Hudoteket

Är du ute efter en prisvärd kalender ska du spana in Hudotekets julkalender 2023. I år utlovas en kalender som inte gör dig besviken med en generös blandning av bästsäljare från hudvårdsvärlden. I kalendern hittar du bla varumärken som Dr Dennis Gross, Skinceuticals, Lealou, Dermaceutic, Clarins, Decléor, Verso, Peter Thomas Roth, Esse Skincare, Sisley, Mesoestetic, Exuviance, Sensai, Davines, Klairs, Maria Nila, Filorga, Jane Iredale, Exuviance och Doctor Babor.

Det bästa av allt? I tre av årets kalendrar ligger en Golden Ticket, ett presentkort på 1000 kr som du kan välja valfria produkter för. Håll tummarna!

Fördelar med kalendern från Hudoteket:
Bra variation av produkter. Många hudvårdsprodukter som passar alla hårtyper! Åtta full size, men många produkter i generös miniförpackning.

Nackdelar? Säljer ofta slut snabbt!

Lansering?
Lanseras 17 okt men går att bevaka NU på länken nedan.

Pris | 1569  kr (Innehåller produkter till ett värde av 5800  kr) >>Du hittar kalendern på hudoteket.se<<

 

6# Adventskalender | By Lyko

Under de senaste tre åren har Lyko imponerat med högkvalitativt innehåll i sina julkalendrar och har snabbt etablerat sig som en toppspelare på julkalendermarknaden. Att välja en julkalender från Lyko har varit ett utmärkt val för att utforska nya produkter och njuta av en överflöd av roliga överraskningar. Enligt min personliga åsikt är de helt klart värda priset. I år lanserar de fyra olika julkalendrar i olika prisklasser varav en är anpassad för män och en helt fylld med Lykos egna märke som är något mer prisvänlig. De två bästa enligt mig hittar du beskrivna nedan.

Lansering?
Finns tillgänglig nu!

Version 1: 24K Julkalender

Vi börjar med den mest exklusiva versionen som erbjuder ett otroligt värde i år. Förra årets premiumkalender sålde slut på mindre än en timme, så detta är en kalender som du absolut bör hålla ögonen på! I den här boxen hittar du 24 luckor fyllda med premiumprodukter från några av Lykos mest prestigefyllda varumärken.

Det bästa med lykos julkalender?
Personligen tycker jag att årets version, överträffar tidigare års 24k kalender. Varför? Jag skulle verkligen kunna se all samtliga 24 produkter användas dagligen här hemma. Otroligt bra utvalt, användbart och lyxigt. Ja, tack!

Pris | 2599 kr  (Innehåller produkter till ett värde av 12100 SEK) >>Du hittar kalendern här på lyko.se<<

Version 2: Me-phoria Julkalender

Om premiumalternativet känns lite för dyrt finns version 2 som ett kanske nååågot mer prisvänligt alternativ trots att det bränner lite i plånboken. Även denna kalender erbjuder en härlig blandning av både etablerade skönhetsmärken och spännande nykomlingar. Jag kan se flera av mina favoriter från ex Mantle och Clean it zero i innehållet. Dock är det Lyko’s 24k kalender som står för 100% av det bästa innehållet helt klart.

Lansering?
Finns tillgänglig nu!

Pris | 1399 kr  (Innehåller produkter till ett värde av 6200 SEK) >>Du hittar kalendern på lyko.se<<

 

7# The ritual of advent | Rituals

Rituals tar adventskalendrar till en ny nivå genom att tänka på varje detalj, från förpackning till varje lucköppning, varje år. Deras adventskalender anses vara en av de vackraste på marknaden, inte bara till utsidan utan inside out! I år lanseras 3 versioner i olika prisklasser: premium, deluxe, classic samt en version anpassad för män.

Bästa med rituals?
Här kan du förvänta dig en fantastisk blandning av produkter som främjar kropp, sinne och hem. Om du letar efter en kalender som inte bara överraskar dig varje dag utan också blir en vacker inredningsdetalj, då är Rituals definitivt det rätta valet!

Version 1: Premium Advent Calendar

I premiumversionen får du 24 miniatyrhus i en stor ask som innehåller en överraskning för varje dag i advent. Från pittoreska stugor till deras praktfulla flaggskeppsbutik House of Rituals – varje byggnad har en vacker och detaljrik design och utgör en magisk vinterscen i ditt hem. Jag har varit ett stort fan av rituals vackra 3d-granar som de haft tidigare år men 2023 är det fokus på små miniatyrstäder.

Vad gör premiumversionen speciell?
Den har bla 8 (!) fullsize-produkter, LED-julbelysning ingår, innehåller bästsäljare från Private Collection och Limited editions ingår!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1899 kr (Innehåller produkter värda 3219 kr) >>Du hittar premiumkalender på rituals.com<<

Version 2: Deluxe Advent Calendar

Version 2 kommer även den i en liten by-upplaga. Vad som skiljer den från premiumversionen är såklart innehållet och produktvärdet. Tex ingår det inte 8 fullsize-produkter som det gör i premiumversionen men LED-julbelysning, bästsäljare från Private Collection och Limited editions ingår dock! Förvänta dig som alltid fyra lyxiga doftljus (en för varje advent), handtvål med matchande lotion och ljuvliga rumsspray mm.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1199 kr (Innehåller produkter värda 2165 kr) >>Du hittar deluxekalendern på rituals.com<<

 

Version 3: House of Rituals

Denna version är den enklaste av de fyra men även den skänker en fantastisk julstämning till ditt hem. Kalendern är inspirerad av rituals ikoniska flagship butik House of Rituals och innehåller 24 ikoniska minisar som alla gör sig superbra i både necessären hemma och på resan.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 899 kr (Innehåller produkter värda 1639 kr) >>Du hittar kalendern på lyko.se<<

 

8# Adventskalender 2023 | Glossybox

Glossybox adventskalender är en av de mest eftertraktade skönhetskalendrarna och blir år efter år en försäljningssuccé. Varför är inte så svårt att lista ut. Boxen är i sin enkelhet superfin och innehållet är maffigt med populära skönhetsmärken som BABOR, Benefit Cosmetics, Filorga, Rituals, Björn Axén, Hickap, Sol de Janeiro, Shiseido, The Inkey List och Essence. I år är adventskalendern värd över 6 000 kronor, vilket är deras högsta värde någonsin och de har dessutom inkluderat en extra lucka, vilket ger 25 luckor istället för 24!

Bästa med glossybox?
Varje ung tjejs drömkalender, återanvändbar vacker förpackning, bra variation av innehåll. Rimligt pris i förhållande till vad man får vilket inte alltid är så självklart!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1299 kr (Innehåller produkter värde 6000kr) >>Du hittar kalendern påglossybox.se<<

9# Frosted Frenzy Advent Calendar | MAC

Ett av mina favoritmärken är utan tvekan mac cosmetics som alltid levererar kvalité och kreativitet i sin julkalendrar. I år kör de på en mer klassisk box tillskillnad på förra årets magiska runda box. I den här versionen hittar du en blandning av ögonskuggor, läppstift, läppglans, primer och mycket mer men majoriteten av produkterna är just läppar. En perfekt skönhetsadventskalender för dig som älskar bra smink!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 2995 kr (Innehåller produkter till ett värde av 6030 kr) >>Du hittar kalendern på kicks.se<<

sephora julkalender makeupbylina

10# The Future is Yours – Premium Beauty Julkalender | Sephora

I år presenterar Sephora collection en exklusiv julkalender i begränsad upplaga med 24 spännande överraskningar inom smink, hudvård, bad, doft och tillbehör. I kalendern finner du en bra mix av produkter i generösa storlekar, inklusive 18 produkter i fullstorlek, 2 resestorlekar och 4 spännande tillbehör!

Vill du ha en mer prisvänlig kalender har de även gjort en fin version till ett lägre pris som du hittar här!

När lanseras julkalendern? Finns tillgänglig nu!

Pris | 867 kr (Innehåller produkter till ett värde av ? kr) >>Du hittar kalendern på sephora.se<<

 

11# 24 Days of Makeup Julkalender | Make up store

En ny bubblare på kalendermarknaden i år är det gedigna sminkmärket Make up store (numera ägt av lyko). Här hittar du märkets absoluta favoriter och storsäljare (bla cover all mix, microshadows mfl), vilket alla garanterar kvalitet och hög pigmentering. Dessutom får du hela 25 produkter i full storlek! Rolig och perfekt för både dig själv och om du vill ge bort en prisvärd present!

När lanseras julkalendern från Make up store? Finns tillgänglig nu!

Pris | 995 kr (Innehåller produkter till ett värde av 3600 kr) >>Du hittar kalendern på lyko.se<<

 

12# Ready. Set. Flamin-Go! Gift Box | Nyx professional makeup

Årets julkalender från nyx är egentligen ingen kalender. I år skippade de nämligen luckor och påsar och satsade på en box som helt enkelt bara innehåller 24 st produkter. Du slipper med andra ord allt öppnande (och väntandet). Är det något som uppskattas eller tvärtom, mån tro?

Det bästa med nyx innehåll?
Som alltid är nyx den kreativa läpp-junkie’ns våta juldröm! Här hittar du 6 olika former av läpprodukter i olika nyanser samt glow- och ögonprodukter.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1219 kr (Innehåller produkter till ett värde av 2406 SEK) >>Du hittar boxen på lyko.se<<

13# The Ultimate Advent of Change | The body shop

The Body Shop har varit en pionjär när det gäller adventskalendrar och fortsätter att leverera. Även i år överraskar de med vackra pop-up-konstruktioner i en låda som genast sprider julstämning. De har släppt tre varianter, i olika prisklass.

När lanseras de? Finns tillgänglig nu

Version 1: The Ultimate Advent of Change

Detta är den största varianten av de tre innehåller 25 produkter, varav fler är i större förpackning än i de andra kalendrarna. I kalendern kan du hittar du allt från deras härliga Shower Creams, Body Butter till olika Masker.

Pris | 1495 kr (Innehåller produkter värde 3060 kr) >>Du hittar Body shops julkalender på lyko.se << 

Version 2: The Big Advent of Change

Detta är den näst största varianten av de tre men ack så lyxig. Denna innehåller 25 luckor med utvalda produkter för hela kroppen.

Pris | 1095 kr (Innehåller produkter värde 1828 kr) >>Du hittar julkalendern på lyko.se << 

Version 3: The Big Advent of Change

I den här kalendern hittar du 24 vårdande produkter för att vårda såväl ansikte som kropp. Enklare innehåll, lägre pris.

Pris | 795 kr (Innehåller produkter värde 1275 kr) >>Du hittar julkalendern på lyko.se << 

caia julkalender 202314# Advent Calendar 2023 | Caia Cosmetics

Alla undrar! Hur kommer Caias julkalender se ut och när släpps den? Jag tror inte att det var någon som missade kritikstormen kring Caias första julkalender 2021 men 2022 gjorde företaget om och såg till att det blev rätt. Den vackra vita necessären som släpptes blev väldigt omtyckt och i den kunde man hitta allt från  olika mascaror, ögonskuggor, makeupborstar och hudvård.

Så när lanseras Caias julkalender?
Ingen vet mer än att Bianca Ingrosso har hintat på sin Instagram om att årets adventskalender från Caia 2023 kommer att vara något alldeles extra. Gissa om man är nyfiken! Jag tipsar dig om att signa upp dig på deras nyhetsbrev för att förhoppningsvis bli bland de första att få reda på mer om lanseringen när det väl är dags. Lycka till!

Uppdatering! Jorå, kalendern kom och såg dagens ljus i ett par timmar sedan var den slutsåld! Värdet i kalendern var hela 8000 (!) kr och innehöll 24 full size + 6 andra överraskningar! Snacka om en rejäl kalender comeback! Du måste spana in den nedan!

Pris | Caia advent calendar kostar 2695 kr (värde 8000 kr) du hittar den på Caiacosmetics.se (slutsåld)

15# Advent calander 2023  | YSL

Sugen på att lyxa till det rejält? Då kan du utforska Yves Saint Laurents produkter med hjälp av årets julkalender som är fylld med ikoniska makeup, doft och hudvårdsprodukter. En drömkalender för mig som använder mycket Ysl i frilansväskan ,eftersom jag älskar minisar som inte tar för mycket plats. Tomten, som jag önskar mig denna!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 5700 kr (Innehåller produkter värde 7653 kr)  >>Du hittar Ysl kalender på kicks.se<<

 

16# Makeup Essentials  | Maria Åkerberg

Jag vet att ni är många här inne som gillar skönhetsmärket Maria Åkerberg, som håller fokus på naturliga produkter. I år har de lanserat en närproducerad låda med en lucka för varje advent och en femte till självaste julafton. I kalendern hittar du makeup-favoriter som fina nyanser av både highlighter, ögonskugga, läppkonturpenna, läppstift och ögonpenna. Den inkluderar även två makeup-penslar gjorda av högkvalitativt syntethår. En perfekt adventskalender för dig som älskar makeup!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 999 kr (Innehåller produkter värde 1889 kr)  >>Du hittar Maria Åkerbergs kalender på lyko.se<<

17# All I Want Advent Calendar | Benefit

Kultmärket benefit släpper även de en kalender! Bakom de 24 luckorna hittar du bla fyra produkter i full storlek, bästsäljarna Roller Lash Mascara, Porefessional Face Primer, Fluff Up Brow Wax och en Multitasking Cheek Brush! Du hittar även ett par miniversioner av favoriten Hoola Matte Bronzer och fyra av Benefit’s rouger (som jag älskar). Mumma!

När lanseras den? Finns tillgänglig att bevaka nu!

Pris | 1729 kr (Innehåller produkter värde ? kr)  >>Du hittar benefits kalender på kicks.se<<

 

18# Advent Calendar 2023  | L’Oréal Paris

L’Oréal Paris fortsätter även i år med en vit kalenderbox som innehåller en mix av produkter för ögon, bryn, ansikte och läppar samt utvalda favoriter för ansikte och hår. Kalendern innehåller 19 produkter i originalstorlek och 5 produkter i resestorlek vilket är riktigt bra för i år.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1399 kr (Innehåller produkter värde 3081 kr)  >>Du hittar L’Oréal Paris kalender på lyko.se<<


19# Advent Calendar 24 Nordic Beauty Secrets | Lumene

Upptäck en exklusiv nordisk adventskalender fylld med 24 skönhetsfavoriter från Lumene. Vacker box eller hur? 18 hudvårdsprodukter och 6 makeupprodukter (hade velat se ännu fler sminkprodukter!) har du att se fram emot om du investerar i denna kalender och underskatta inte hudvården, den är riktigt riktigt bra enligt mitt tycke. Dessutom är alla produkter veganska!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 949 kr (Innehåller produkter värde 2846 kr)  >>Du hittar Lumenes kalender på lyko.se<<

20# Limited Edition Holiday Advent Calendar | Khiel’s

Kiehl’s adventskalender har en design lika konstnärlig som en tavla i år! Konstnärsduon Mayumi Otero och Raphael Urwiller ligger bakom designen och  på insidan hittar du en fantastisk blandning av riktiga storsäljare som täcker olika kategorier inom hudvård. Priset är dessutom ganska så förmånligt med tanke på att märket annars kan vara ganska dyrt. En ultimat adventskalender för hudvårdsentusiasten!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1260 kr (Innehåller produkter värde ? kr)  >>Du hittar kalender på khiels.se<<

21# Miin korean cosmetics advent calendar 2023 | Cosrx

Gillar man koreanskhudvård så snubblade jag över en söt skönhetskalender i neccessärfomat från Cosrx hos zalando. Kalendern innehåller ett  fint ihopplockat set med 24 deluxe-produkter från den koreanska skönhetsvärlden. Vill du veta mer om exakt innehåll så kan du komma över en bild på allt innehåll via länken nedan.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1095 kr (Innehåller produkter värde ? kr) >>Du hittar kalender på zalando.se<<

21# Advent Calendar Terribly Nice  | OPI

Om du älskar att måla dina naglar eller känner någon som gör det, är kanske Opi Adventskalendern den perfekta gåvan. Den ger dig chansen att prova en mängd olika nyanser och hitta dina favoritnyanser. I kalendern hittar du 25 st minisar varav 14 av lacken är i en Limited Edition. Nyanserna kommer i en salig blandning med allt från metallics, skimmers och glitters formulas som ingår i serierna Infinite Shine och Nail Lacquer (deras original formula som håller i upp till 7 dagar).

När lanseras den? Släpps runt 30/9 men går att bevaka from nu!

Pris | 965 kr (Innehåller produkter värde ? kr)  >>Du hittar OPI kalendern på lyko.se<<

22# Advent calander | Essie

Är man istället team-essie på nagelfronten så har vi ett lite mer färgglatt innehåll i årets adventkalender. Varför ska man annars välja essies version? Jo, högkvalitativa produkter! Essie är känt för sina kvalitativa nagellack, de är enkla att applicera och har lång hållbarhet. Du kan helt enkelt vara säker på att du får produkter av hög kvalitet i denna kalender.

När lanseras den? Finns tillgänglig att bevaka!

Pris | 1099 kr (Innehåller produkter värde 2273 kr)  >>Du hittar Essie kalendern på lyko.se<<

23# 24 Days of Glam Advent Calendar | Makeup revolution

För dig som föredrar ett budgetalternativ eller letar efter en perfekt julkalender till en ny liten sminkentusiast, där märket spelar mindre roll, så kan jag rekommendera två lite enklare julkalendrar men som ändå har allt. Makeup revolution är den ena! Vem kommer inte bli glad för den här vackra lådan i glitter och rosa? Klickar du vidare på länken nedan kan du se hela sminkinnehållet! Toppentips för den nyblivna sminkälskaren.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 659 kr (kan tyvärr inte hitta värdet på innehållet) >>Du hittar kalendern på Lyko.se<<

 

Julkalender 2023 budget
24# Merry Everything & Happy Always  | Essence

Sminkkalendern från Essence är mitt andra budgettips när det kommer till julkalender med smink. Varje år erbjuder de en enkel och prisvärd kalender och i år är den prydd med söta små juldetaljer och 24 limited edition-produkter som du kan sminka en komplett look med. Supersöt!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 393 kr (kan tyvärr inte hitta värdet på innehållet) >>Du hittar kalendern på Lyko.se<<

 

Fler roliga adventskalendrar som du kanske kommer gilla?

NUI | Natural Vegan Beauty Advent Calendar (lyko) vegansk & naturlig
Pukka | Tea Advent Calendar (lyko) te-kalender
La Mer 12 Day Advent Calendar (kicks) Extremt lyxig hudvård
X-mas Mail DIY Advent Calendar (lyko) en gör-det-själv-kalender
Advent calendar Nivea (lyko) bra samling hudvård för nybörjaren
SENSAI Advent Calendar (kicks) silkeslen japansk hudvård

 

Inlägget uppdateras löpande så se till att uppdatera blogginläggsadressen med jämna mellanrum! /Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar